x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editie de colectie Vonda Shepard Energie nelimitată

Energie nelimitată

de Luminita Ciobanu    |    08 Feb 2010   •   00:00
Energie nelimitată
Sursa foto: Narcis Pop/Newsin FOTO

În urmă cu un an, la 8 februarie, Vonda Shepard a susţinut, în premieră, un concert în România. Punctul de întâlnire cu fanii din Bucureşti şi din toate colţurile ţării: Sala Palatului.



În faţa unui public entuziast, Vonda Shepard a urcat anul trecut pe scena Sălii Palatului. Cântăreaţa ­americană s-a acompaniat la pian pe aproape întreg concertul, la unison cu muzicienii din trupa sa. Show-ul Vondei Shepard a debutat cu câteva piese noi, regăsite pe ­albumul pe care îl promova la momentul respectiv: „From the Sun", însă artista şi-a încântat ­spectatorii, interpretând şi cântece care fac parte din coloana sonoră a filmului „Ally McBeal". Chiar a ­glumit în privinţa acestui aspect, asigurându-şi publicul încă de la început că nu va omite celebrele hituri şi că, bineînţeles, va cânta şi cântece „de pe albumele cu Calista Flockhart (actriţa care a jucat rolul principal al serialului)", cum a precizat zâmbind. În 2008, Vonda ­Shepard a înregistrat albumul „From the Sun", proiect realizat în colaborare cu Mitchell Froom, ­renumit producător şi artist. Mitchell Froom a descris albumul ca fiind conceput în spirit modern, „cu note clare şi accentuate de pian alături de o voce deosebită, ­an­trenată în tonalităţile ­­blues-ului". Vonda a colaborat pentru acest album cu nume binecunoscute din lumea muzicii: chitaristul James Ralston (care a cântat cu Tina ­Turner), basistul Jim Hanson (care i-a acompaniat pe Johnny Cash, Bruce Springsteen) şi bateristul Matt Chamberlain (care a cântat alături de David Bowie, Tori Amos sau John Mayer).   

SUCCES
Cum celebrele piese erau mult aşteptate, la interpretarea ­melodiilor „Someday We'll Be Together", „Searching My Soul" şi „I Can't Stop This Feeling" Vonda Shepard a ridicat spectatorii în picioare, care au cântat şi au dansat alături de ea, în ritmurile ­binecunoscute. N-au lipsit hiturile de rezistenţă ale Vondei „Tell Him" şi „It's In His Kiss", apoi Vonda a încheiat concertul cu melodiile „I Only Want To Be With You" şi „Chain of Fools" în ropotele de aplauze ale celor care au sorbit fiecare moment. „Ador să cânt live! Am o energie nelimitată pentru muzică şi viaţă". Aceasta este Vonda Shepard, un artist care nu mai are nevoie de nici o prezentare.

 TURNEU ÎN EUROPA DE EST
Iată că, la fix un an de la prima vizită în România, Vonda Shepard revine în ţara noastră. Celebra ­interpretă din serialul „Ally McBeal" va susţine de această dată patru ­concerte în perioada 11-14 februarie. Turneul artistei cuprinde patru oraşe din România, respectiv Cluj, Sibiu, Braşov şi Bucureşti.  

Până anul trecut, concertele ­Vondei se opreau la graniţa de est a Austriei. Europa de Est a fost inclusă în calendarul artistei abia anul ­trecut în februarie, când, printre ţările în care a concertat s-a aflat şi România. Aşadar, Vonda va concerta la 11 februarie la Cluj - la Casa de Cultură a Studenţilor, începând cu ora 20:00. Cel de-al doilea concert va avea loc la 12 februarie la Sibiu - la Casa de Cultură a Sindicatelor, de asemenea la ora 20:00. La 13 februarie, Vonda Shepard va concerta la Braşov - la Teatrul „Sică ­Alexandrescu", de asemenea la ora 20:00, iar la 14 februarie artista va cânta la Bucureşti, la „The Silver Church Club", la aceeaşi oră: 20:00. Artista va aduce în România piesele de pe albumul „From the Sun", lansat în 2008, dar şi hiturile din serialul de televiziune „Ally McBeal".


Vonda Shepard: interpreta pentru care muzica înseamnă o adevărată poezie a ­sufletului. Un limbaj aparte şi unic. Publicul său din toată lumea simte ceea ce un artist de talia ei reuşeşte să transmită la fiecare spectacol ce-i poartă „semnătura"... cu dragoste de la Vonda!

×
Subiecte în articol: vonda shepard