x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale 5.000 de palme de la Biserică

5.000 de palme de la Biserică

de Adrian Cercelescu    |    28 Sep 2021   •   07:00
5.000 de palme de la Biserică

Examenul de supraviețuire ajunsese ieri noapte, la ATI Craiova, la imposibila concurență de 25 de pacienți pe 20 de locuri, toate ocupate. Doi nu au mai prins dimineața. În București, la Sfântul Pantelimon, 50 de bolnavi așteptau să se elibereze un pat la UPU. Măcar în cort.

Mai e de mirare că la Drăgănești-Vlașca s-a călcat ieri lumea în picioare la sfințire de biserică și aducere de moaște? Drăgănești-Vlașca e în Teleorman, județul cu patru medici urgentiști, dintre care trei sunt pensionari. Județul fără niciun medic la ambulanță.

De unde să mai vină o minune în Teleorman? Autoritățile ar spune că de la vaccinare, numai că simplul fapt că o spun autoritățile sabotează vaccinarea. Cine mai are încredere în cei care fac reguli pe care le încalcă singuri? Sau le fac atât de absurde, încât la manifestațiile împotriva certificatului verde pot merge doar cei cu certificat verde.

Bineînțeles că Jandarmeria i-a mai risipit pe enoriași, le-a mai pus un gard, o mască. Asta a ajuns la urechile Bisericii care, într-un act rarisim, a dat o palmă stăpânirii, amintind de megareuniunea din weekend a Martorilor lui Iohannis. 

Ghinion! Liberalii trebuie să facă acum încă un congres, ca să întoarcă și ceilalți 5.000 de obraji.

 

×