x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Dădea mâna cu tine şi îţi spunea unde e şubred organismul

Dădea mâna cu tine şi îţi spunea unde e şubred organismul

de Florin Condurateanu    |    28 Feb 2017   •   07:30
Dădea mâna cu tine şi îţi spunea unde e şubred organismul

Există în unii oameni un preaplin de energie, în stare să fie dăruit altora aflaţi în suferinţă? Circulă prin alţi indivizi cu înzestrări aparte o energie preţioasă, cu care pot face lucruri ieşite din comun? Sunt întrebări la care nu s-au găsit răspunsuri în lumea largă, dar unele întâmplări pledează că energia îmbracă forme adesea neaşteptate, iar încadrarea energiei în tipare şi definiţii strâmte reprezintă o eroare.

Unii au un talent al energiei, aşa cum digitaţia lui Paganini nu s-a mai repetat, cum poezia lui Eminescu are o muzicalitate genială, cum ascultând naiul fermecat al maestrului Zamfir simţi România cea blândă şi frumoasă de-ţi vine s-o mângâi. Iată un român înzestrat cu o energie surprinzătoare, care avea un talent al energiei.

Vorbea lumea despre capacitatea energetică neobişnuită a inginerului Valeriu Popa, căutat de mulţi oameni suferinzi în strada Matei Coravu, unde locuia acum 30 de ani. Oamenii erau uimiţi când Valeriu Popa dădea mâna cu ei, le reţinea mâna în palma lui câteva secunde şi apoi le spunea unde şchioapătă sănătatea lor, cât de şubrede erau unele organe.

Cei bolnavi urmau indicaţiile de regim alimentar şi hidratare, dar primeau şi remedii naturiste şi reprize de transfer de bioenergie din surplusul energetic al inginerului atât de lăudat.

Am intervievat un subofiţer din Craiova, Iulian Urziceanu. Şi-a dus copiii la circ şi când a trecut pe lângă lăzile cu şerpi, dresoarea bulgăroaică l-a lăsat să se apropie de un boa ca un balaur. Ei bine, şarpele-monstru s-a încolăcit pe pieptul olteanului, se simţea bine simţind energia misterioasă emanată pe Urziceanu.

Fotografia cu şarpele înfăşurat pe Urziceanu ca o bobină cu sârma ei adeverea istorisirea. Urziceanu a tratat mulţi pacienţi, a înlesnit graviditatea unor femei ce nu rămâneau grele, a adus auzul unor copii cu surditate, a scăpat de migrene nebune alţi bolnavi, toate aceste destăinuiri ale pacienţilor având la bază transferul de bioenergie din surplusul lui.

Regizorul Romulus Popescu şi-a descoperit şi el plusul de energie binefăcătoare şi “l-am scos din comă pe campionul de gimnastică Dan Grecu, transferându-i din energia mea prin gând, de la sute de kilometri”.

Vorbea lumea apropiată Kremlinului că teribila bioenergeticiană Djuna îl încărca de energia ei ieşită prin mâini pe “ţarul” Brejnev şi pe alţi ştabi bolşevici. Terapeuta misterioasă era însoţită mereu de o numeroasă gardă personală de KGB-işti. 

×