x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Doamna Michaela

Doamna Michaela

de Carmen Anghel    |    16 Mar 2013   •   00:25

Am cunoscut-o la ceva vreme după ce îi fusese pricinuită cea mai mare durere: dispariţia soţului său, pe care îl adorase, inegalabilul actor Ştefan Iordache.
Ne-am întâlnit să pregătim o Ediţie de Colecţie despre “Ştefan Iordache”. Ne-a primit cu inima sângerândă dar deschisă, convinsă că vom face o treabă bună. Ne-a prezentat casa, în care toţi pereţii vorbeau despre Dumnezeu şi Ştefan Iordache. Icoane, fotografii, afişe.
 Am ales împreună fotografiile, am stabilit poveştile. Vorbeam despre o lume în care doamna Michaela fusese fericită. În care iubise enorm, în care fusese iubită şi respectată. O iubire fără sfârşit, o iubire aleasă. Ne vorbea despre universul creat de Ştefan Iordache prin rolurile sale, prin filmele şi piesele de teatru în care jucase. Nimeni nu mai poate fi la fel.
Stând de vorbă, noi am descoperit universul Michaela Tonitza Iordache. O minune. A ieşit Ediţia de Colecţie. Doamna Michaela a fost mulţumită şi emoţionată. A înrămat-o şi a alăturăt-o poveştii din casă.
Apoi a venit primăvara aceea în care domnia sa nu a mai putut trăi în lumea fără universul Ştefan Iordache. Şi a plecat în căutarea lui.
Anul acesta, la 13 martie, s-au împlinit 3 ani. Ne este dor de minunea de a sta de vorbă cu ea.

×