x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Grig & Gabi Bivolaru si eterna si fascinanta Romanie

Grig & Gabi Bivolaru si eterna si fascinanta Romanie

de Marius Tucă    |    31 Mar 2004   •   00:00

De-a dreptul ciudata aceasta incercare de a pleca din tara a lui Gregorian Bivolaru. De ce a incercat sa treaca ilegal granita daca putea s-o treaca bine mersi, neavand interdictie de a parasi tara?

A incercat sau n-a incercat pana la urma sa treaca ilegal frontiera? A purtat acea peruca aratata pe la stiri cand a incercat sa treaca frontiera sau nu? Cam multe intrebari la care raspunsurile date de Bivolaru nu coincid deloc, dar deloc, cu cele date de autoritati. Cred ca, in primul rand, ar trebui ca reprezentantii politiei sa ne spuna daca exista o interdictie de a parasi tara pentru Gregorian Bivolaru. Raspunsul clar, raspicat la aceasta intrebare ne-ar lamuri daca Bivolaru a incercat sa fuga din tara sau nu.

In legatura cu scenariul despre care s-a vorbit si s-a scris in ultimele zile, conform caruia scandalul cu Bivolaru Guru’ a fost pus la cale pentru a distrage atentia de la Bivolaru Devalizatoru’ de banci, e greu de crezut. Ba chiar as spune ca cele doua scandaluri s-au amplificat reciproc prin faptul ca protagonistii au acelasi nume de familie. As pune aceasta „potrivire" mai degraba pe seama faptului ca numai eterna si fascinanta Romanie poate da asemenea potriviri incredibile.

Este hilara situatia Bivolarilor daca stai sa te gandesti ca politia alerga sa-l prinda pe Gabriel si, culmea, „s-a dat prins" Grig. O chestie ca asta nu se putea intampla, sa ma ierte cititorii, politia si mama, doar intr-o tara ca Romania. Si pentru ca tot veni vorba de condamnatul nostru, Gabriel Bivolaru, foarte mare atentie la frontiera. E posibil sa poarte o peruca rosie si sa incerce sa plece pe la iesiri, nicidecum pe la intrari. Si inca ceva: pentru domnia sa exista interdictie de a parasi tara!

×
Subiecte în articol: editorial bivolaru