x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Punctul pe Ei. Doamna co-Blaga a trecut la consumul de umor involuntar

Punctul pe Ei. Doamna co-Blaga a trecut la consumul de umor involuntar

de Dan Dumitrescu    |    29 Iul 2015   •   14:56

Alina Gorghiu demonstrează prin tot ceea ce face că este victima unor crunte nepotoliri. Doamna asta e dedicată rău de tot. Din momentul în care Iohannis a declarat că vrea un guvern al său, Alinuța căznește încontinuu și fără preget întru satisfacerea pohtei ce-a pohtit Viteazul său de la Cotroceni. Entuziasmul pe care doamna co-Blaga l-a cheltuit în acțiunile menite să conducă la debarcarea lui Ponta a fost unul absolut remarcabil. Dar, ineficient. Fiindcă nici Victor Viorel nu este vreun ferit al încăpățânărilor foarte încăpățânate.

Încordările orgasmice prin care Alina Gorghiu își susține partizanatul politic pot stimula uneori îngăduința. După fiecare discurs astfel articulat poate că ai fi tentat să-i mai acorzi împricinatei partinice o pensie alimentară. Dar ai păgubi de pomană. Fiindcă fata asta politică este o sterilă fără cusur. Iar relativa relaxare pe care co-președinta PNL o încearcă după ce Ponta a renunțat la șefia PSD o dă și mai tare de gol. Invitată fiind în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu, la Antena 3, Alina Gorghiu a zburdat printre gafe cu o cuceritoare nonșalanță. Și nu-mi propun să inventariez muțimea zicerilor în care umorul involuntar al doamnei a fost savuros. Mă opresc într-o singură stație: ”Partenerul meu politic este Vasile Blaga. N-aș vrea să merg mai jos”. Cei care nu știu să zâmbească după o așa emanație ar putea să se întrebe. Cât a coborât doamna Gorghiu pînă a ajuns la parteneriatul politic cu Blaga? Și cine sunt cei situați mai jos decât Blaga, cei spre care doamna Gorghiu nu are îngăduința să mai coboare?

”Pentru a-i liniști pe toată lumea” (citat tot din doamna co-Blaga , la Digi) mă opresc aici. Cu speranța că vom scăpa vreodată de cei destuli și fuduli, indiferent din ce gașcă politică or fi făcând ei parte.
 

×