x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Editoriale Tăcerea marelui patriot ardelean din fruntea Guvernului în faţa mizeriilor maghiare

Tăcerea marelui patriot ardelean din fruntea Guvernului în faţa mizeriilor maghiare

de Radu Tudor    |    08 Dec 2016   •   08:10
Tăcerea marelui patriot ardelean din fruntea Guvernului în faţa mizeriilor maghiare

Într-o tăcere asurzitoare a marelui patriot ardelean din fruntea Guvernului României, Ungaria îşi promovează mesajele nepermis de agresive la adresa ţării noastre. Şi asta nu doar la Budapesta. Orbanii vin chiar la noi acasă pentru a-şi propaga atitudinile de inspiraţie sovietică, antiromânească. Cu toate că nu este nicio noutate, la fel de gravă ca tăcerea complice a premierului este atitudinea conducerii UDMR.

Deşi în principiu ei trăiesc în România, sunt cetăţeni români şi au nişte privilegii politice şi financiare uriaşe din partea acestei ţări, câţiva lideri UDMR, în frunte cu Hunor Kelemen, încurajează Ungaria în atitudinea obsesiv adversă la adresa ţării noastre.

Bomboana pe colivă o reprezintă deplasarea premierului extremist maghiar Orban Viktor în Transilvania, pentru "campanie electorală în favoarea UDMR".

Încă o dovadă că UDMR n-are legătură cu ţara asta, cu instituţiile ei, cu oamenii care o conduc vremelnic. Pentru formaţiunea legal înscrisă în România UDMR, totul are legătură cu Ungaria, cu sprijinul ei. Inclusiv cu finanţările ilegale ce vin de la Budapesta, dar pe care nimeni din ţara noastră, plătit să constate şi să sancţioneze asta, nu vrea să le vadă.

Ne lăsăm călcaţi în picioare de tot soiul de nefrecventabili precum Orban, nu ştim să folosim criticile justificate din SUA şi Europa în legătură cu derapajele guvernului de la Budapesta, cabinetul marilor patrioţi ardeleni bagă capul în pământ şi se ocupă de tăiat hârtii şi mărit cozi. Importante preocupări, n-am ce zice... În timp ce adevăratele mize naţionale şi europene sunt tratate după chipul şi asemănarea premierului: şters, lipsit de orice personalitate şi pricepere, cu avânt de căţea leşinată pe lângă care trec maşinile în viteză şi pietonii complet indiferenţi.


 

×