x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 EURO 2016. Niciun incident cu suporterii ruşi pe stadionul din Lille, după înfrângerea cu Slovacia (1-2)

EURO 2016. Niciun incident cu suporterii ruşi pe stadionul din Lille, după înfrângerea cu Slovacia (1-2)

15 Iun 2016   •   21:09
EURO 2016. Niciun incident cu suporterii ruşi pe stadionul din Lille, după înfrângerea cu Slovacia (1-2)
Sursa foto: pixabay.com

La patru zile după incidentele ce au avut loc pe stadionul Velodrome din Marsilia, suporterii ruşi au fost calmi pe arena din Lille, miercuri, deşi echipa lor a fost învinsă de Slovacia (1-2) în Grupa B a EURO 2016, informează AFP.


Comportamentul lor a fost în centrul atenţiei, după ce Rusia a primit miercuri de la UEFA o sancţiune de excludere cu suspendare, din cauza violenţelor provocate de fanii săi pe stadionul Velodrome, la meciul de sâmbătă cu Anglia (1-1), iar în cazul unor noi incidente pe stadioane va fi exclusă de la turneul final al EURO 2016.

Miercuri, singura abatere comisă de suporteri a fost aprinderea unei fumigene, stinsă rapid de stewarzi, după golul lui Gluşakov din minutul 80.

Evacuarea gradenelor stadionului "Pierre Mauroy" s-a desfăşurat fără probleme.

Înaintea meciului a existat o atmosferă prietenească între suporterii ruşi şi cei slovaci.

Rămâne de văzut dacă va domni calmul şi în centrul oraşului Lille, unde au sosit mii de suporteri englezi, în ajunul meciului Anglia - Ţara Galilor, care va avea loc joi la Lens.

Incidentele produse în stradă nu vor fi luate în calcul de comisia de disciplină a UEFA, care se ocupă doar de ceea ce se întâmplă în interiorul stadioanelor. Evenimentele din afara arenelor ţin de autorităţile ţării gazdă.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: euro 2016 lille slovacia Rusia incidente rusi