x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Euro 2016 EURO 2016: Antrenorul Roy Hodgson a demisionat. Federaţia engleză va discuta ''foarte rapid'' despre un înlocuitor

EURO 2016: Antrenorul Roy Hodgson a demisionat. Federaţia engleză va discuta ''foarte rapid'' despre un înlocuitor

28 Iun 2016   •   11:09
EURO 2016: Antrenorul Roy Hodgson a demisionat. Federaţia engleză va discuta ''foarte rapid'' despre un înlocuitor
Sursa foto: youtube.com
Federaţia engleză de fotbal va discuta foarte rapid despre înlocuitorul antrenorului Roy Hodgson, a anunţat FA într-un comunicat, la scurt timp după demisia selecţionerului naţionalei Albionului, în urma înfrângerii de luni seara din optimile EURO 2016 în faţa Islandei.


''Susţinem decizia lui Roy Hodgson de a demisiona şi vom discuta foarte rapid pe marginea înlocuitorului său. (...) Suntem dezamăgiţi de înfrângerea pe care am suferit-o şi că parcursul nostru la EURO 2016 s-a încheiat prematur. Am avut mari speranţe de a merge mai departe însă echipa nu s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor. Mulţumim tuturor suporterilor care au venit în Franţa şi ne-au susţinut formidabil şi felicităm Islanda pentru accesul în sferturi, dorindu-i succes în întâlnirea cu Franţa'', se arată în comunicat.

Islanda a produs poate cea mai mare surpriză de până acum la EURO 2016, eliminând Anglia pe care a învins-o cu 2-1 în faza optimilor de finală, într-o partidă disputată luni seara, la Nisa.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: euro 2016 roy hodgson