x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Aberatie! Grupul Beatles, asa cum il stim, N-A EXISTAT cu ADEVARAT

Aberatie! Grupul Beatles, asa cum il stim, N-A EXISTAT cu ADEVARAT

14 Dec 2014   •   16:10
Aberatie! Grupul Beatles, asa cum il stim, N-A EXISTAT cu ADEVARAT

John, Paul, George si Ringo Star, intr-un cuvant, Beatles, nu ne-au fost prezentati niciodata asa cum au fost ei cu adevarat, este concluzia la care a ajuns un grup de inflacarati militanti in ale teoriilor conspirationiste.

Si pentru, oricat de aberant ar parea, asa cum Elvis, Michael Jackson si multi altii n-au murit cu adevarat, teoria este demonstrata punct de vedere logic, fiind prezentate si motivele care au condus catre o astfel de rezolutie, cu promisiunea ca si alte probe urmeaza sa fie dezvaluite.

Primul indiciu se refera la faptul ca inaltimea componentilor grupului britanic, care a ravasit adolescentele anilor '60, s-a modificat de-a lungul timpului.
De asemenea, un alt aspect vizibil luat in calcul este cel al sprancenelor, care si-ar fi modificat nu numai expresia ci si marimea, culoarea si stilul.

In cele din urma vine vorba de dintii si urechile Beatles-ilor, nu ca ar fi anormal sa le aiba ci findca si acestea la randul lor au suferit de-a lungul timpului modificari. Urechile se spune ca si-au schimbat forma, marimea si chiar pozitia, iar dintii si-au tot permutat pozitia inainte si inapoi.

Se spune ca toti psihologii actioneaza dupa indemnul "bolnavul nu trebuie contrazis niciodata", cu toate acestea adeptilor acestei teorii inepte li se poate spune ca studiul lor poate tine cont si de Paul McCartney si de faptul ca mijloacele de prelucrare fotografica, folosita probabil pentru a infrumuseta imaginea celor patru, la vremea respectiva, erau doar experimentale si nu ajunsesera la nivelul Photoshop-ului din zilele noastre.

×