x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Hobby Acestea sunt zodiile care trebuie să se ferească de jocurile de noroc!

Acestea sunt zodiile care trebuie să se ferească de jocurile de noroc!

19 Iun 2017   •   21:22
Acestea sunt zodiile care trebuie să se ferească de jocurile de noroc!

Deși dependențele sunt ceva cu care ne confruntăm fiecare, fiecare dependență este un simptom al unei probleme mai mari.


Se poate întâmpla oricui: jocurile de noroc merg dintr-o distracție inofensivă la o preocupare nesănătoasă, cu consecințe grave.

Indiferent că pariați pe sport, ruletă, poker, într-un cazino sau online - dacă jocul dvs. devine o problemă, acesta vă poate afecta relațiile, interfera cu munca și poate duce la dezastru financiar. (PM)

Acestea sunt zodiile care trebuie să se ferească de jocurile de noroc!

Multe persoane sufera din pricina diferitelor lipsuri din alte puncte de vedere, excluzandu-l pe cel financiar, si isi gasesc adesea “alinarea” in diferite jocuri de noroc, ajungand sa devina de-a dreptul dependente de asemenea distractii bolnavicioase.

Asa ca, in cele ce urmeaza, vom vedea impreuna care sunt cele cinci zodii care ar trebui numaidecat sa se fereasca de tot ce inseamna jocuri de noroc, deoarece astrele si soarta nu vor fi niciodata de partea lor.

1. Leu

Avand in vedere ca este regele junglei cel care taie si spanzura, are tendinta uneori de a fi prea avar si trece foarte usor de la o extrema la alta.

Asa ca, acum poate avea un castig impresionant, iar peste zece minute, din cauza ca-si va dori din ce in ce mai mult, va ajunge de unde a plecat sau chiar mai rau.

In cel mai bun scenariu, soarta ii este prielnica o singura data si face ca toate pierderile de pana acum sa-si gaseasca scopul si sa-i aduca o reusita destul de valoroasa.

2. Scorpion

..........................

Citeste continuarea AICI

×