x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Adolf Hitler ar fi avut un fiu. Vezi cum se numea şi ce s-a întâmplat cu el

Adolf Hitler ar fi avut un fiu. Vezi cum se numea şi ce s-a întâmplat cu el

19 Feb 2012   •   07:31
Adolf Hitler ar fi avut un fiu. Vezi cum se numea şi ce s-a întâmplat cu el

Adolf Hitler ar fi avut un fiu in urma unei relatii pe care liderul nazist a avut-o cu o femeie de origine franceza in timpul Primului Razboi Mondial, scrie Daily Mail.

Jean-Marie Loret s-a nascut in 1918 in luna martie si nu a stiut nimic despre tatal sau, in afara de faptul ca era german. La sfarsitul anilor 1950, mama lui, Charlotte Lobjoie, i-a spus adevarul despre tatal sau. Cand avea 16 ani, Charlotte a avut o aventura cu Hitler, care era un tanar soldat ce lupta in nordul Frantei. Relatia cu liderul nazist a inceput in 1917, iar un an mai tarziu s-a nascut Jean-Marie Loret.

In anii 1930, Charlotte Lobjoie l-a dat spre adoptie pe fiul sau unei familii cu numele Loret, iar marturisirile despre adevaratul lui tata i le-a facut inainte de a muri.

Jean Marie Loret a inceput sa faca investigatii cu privire la trecutul sau, pentru a dovedi daca este fiul lui Hitler. Dupa moartea mamei sale, in podul casei acesteia au fost gasite tablouri semnate de Hitler, iar documente ale armatei germane arata ca aceasta primea plicuri cu bani in timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial.

Jean Marie Loret a murit in 1985, la 67 de ani.

Noi dovezi au fost publicate de revista franceza Le Point, care a intrat in posesia unor fotografii si documente care sustin afirmatiile.

×
Subiecte în articol: copil razboi hitler nazism