x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Anamaria Prodan luată la întrebări de vameşii din Minneapolis

Anamaria Prodan luată la întrebări de vameşii din Minneapolis

de Cosmina Stoicescu    |    24 Mai 2012   •   11:12
Anamaria Prodan luată la întrebări de vameşii din Minneapolis

Aventura americana a Prodancei a inceput cu stangul. Dupa ce ca a plecat in concediu suparata pentru ca Reghe a fost nevoit sa mai ramana in tara cate zile, Anamaria a pierdut avionul catre Las Vegas.
Prodanca a plecat insotita de mama ei, Reghe Jr., bona acestuia si intreaga echipa de la reality-show-ul ei, iar escala din Minneapolis s-a dovedit plina de peripetii. Cele 70 de minute intre avioane n-au fost suficiente, iar excesul de zel al vamesilor americani a facut ca intreaga echipa sa piarda legatura spre Las Vegas.

Dupa ce au fost luati la intrebari despre show-ul pe care il realizeaza, bona lui Reghe Jr. fiind cat pe ce sa fie trimisa inapoi in tara, s-au cazat peste noapte la un hotel langa aeroport. Si daca tot au pierdut avionul, cele doua Prodance au plecat la shopping. Anamaria s-a consolat cu o lenjerie intima de la Victoria Secret, cumparata special pentru reintalnirea cu Reghecampf, iar Reghe cel mic s-a jucat in parcul de distractii al mall-ului.

Ana Maria si intreaga sa echipa vor ajunge maine in Las Vegas. Tot maine va ajunge si Reghe, intarzierea lui fiind datorata semnarii contractului cu Steaua.

×