x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Atenţie, Oltchim! La Budapesta zboară suporterii în teren! (Video)

Atenţie, Oltchim! La Budapesta zboară suporterii în teren! (Video)

de Istvan Deak    |    07 Mar 2013   •   14:34
Atenţie, Oltchim! La Budapesta zboară suporterii în teren! (Video)

Pentru a rămâne în Liga Campionilor, Oltchim Râmnicu-Vâlcea are o singură variantă în partida de sâmbătă de la Budapesta: victoria. Dacă la Vâlcea atmosfera a fost tensionată pe durata întregii săptămâni din cauza memoriilor depuse de mai multe jucătoare pentru neachitarea salariilor restante, la Budapesta, FTC a primit vizita campioanei Gyor, într-un meci de campionat fără miză.

După 60 de minute în care cele două echipe s-au menajat reciproc, egalul 34-34 s-a dovedit a fi un rezultat echitabil. Singurul moment tensionat a avut loc la începutul partidei, când un suporter al formaţiei Ferencvaros a căzut din tribună. El a aterizat pe banca de rezervă a Gyorului, rănind uşor două jucătoare. “Nu mai aveam şanse la titlu, astfel că ne-am menajat în acest meci. Mai ales că sâmbătă avem un meci crucial cu Vâlcea. Nu puteam risca eventuale accidentări. Fetelor le-a venit pofta jucând şi au încercat să producă surpriza. Singurul lucru care contează cu adevărat este să luăm punct sau puncte cu Vâlcea”, a declarat antrenorul Elek Gabor.

“Această remiză ne dă un moral ridicat înaintea meciului cu Vâlcea. Sunt puţine echipe în Europa care pot lua punct sau puncte în meciurile cu Gyor”, a subliniat Orsolya Verten. “Acest rezultat ne dă încredere şi sper să continuăm seria rezultatelor pozitive de pe teren propriu şi în partida cu Vâlcea. Jucăm cu calificarea pe masă”, a punctat Tomori.

Seria accidentărilor continuă în tabăra maghiară. După Szandra Zacsik şi Nerea Pena, Elek Gabor a rămas şi fără interul Dora Deaki, care a fost operată luni după o accidentare suferită la un antrenament. “Îmi pare rău că nu îmi pot ajuta colegele în partida cu Vâlcea. Oricum eram puţine numeric, doar accidentarea mea nu mai lipsea. Voi reveni pe teren abia peste trei săptămâni, sper să fim calificate deja în semifinalele Ligii”, a comentat Deaki.






×
Subiecte în articol: oltchim Budapesta suporteri teren