x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun BACALAUREAT 2016. Perle de la BAC: "În romanul interbelic, lumea este prezentată tristă sau fericită, pentru că se gândeşte la războiul care a trecut, dar și la ăla care urmează"

BACALAUREAT 2016. Perle de la BAC: "În romanul interbelic, lumea este prezentată tristă sau fericită, pentru că se gândeşte la războiul care a trecut, dar și la ăla care urmează"

07 Iul 2016   •   11:15
BACALAUREAT 2016. Perle de la BAC: "În romanul interbelic, lumea este prezentată tristă sau fericită, pentru că se gândeşte la războiul care a trecut, dar și la ăla care urmează"

BACALAUREAT 2016. Ca in fiecare an, în România, niciun examen major nu trece fără gafe memorabile, dar parcă proba la limba şi literatura română de la Bacalaureat le întrece pe toate.

Nici nu au terminat dascălii de corectat toate lucrările... că au şi apărut "perle" spumoase de la BAC.


BACALAUREAT 2016. Iata câteva dintre "perlele" de senzaţie găsite de profesorii corectori", citate de rtv.net:


"Jocurile sunt importante pentru dezvoltarea ta în fața colegilor, adică ăia care se oftică când le spui ca ai ajuns la un nivel peste ei"

"Jocurile sunt făcute ca să te enervezi că nu poți să treci pentru un anumit nivel"

"În romanul interbelic, lumea este prezentată tristă sau fericită, pentru că se gândeşte la războiul care a trecut, dar şi la ăla care urmează"

"În Ion, viața este prezentată foarte grea pentru personajul principal, care e lacom după avere și moare de ciudă că alții au mai mult"

"Ultima noapte de dragoste prezintă viața grea când îți laşi iubita acasă și pleci la luptă și nu mai faci..."


BACALAUREAT 2016. Probele scrise de la Bacalaureat au început luni, 4 iulie, cu testul de la Limba şi Literatura Română, urmând ca marţi să aibă loc proba la Limba Maternă, miercuri (6 iulie), candidaţii să susţină proba obligatorie a profilului (Matematică sau Istorie), iar vineri va avea loc proba la alegere în funcţie de profilul liceal absolvit, care se susţine la una din 10 materii: geografie, chimie, fizică, biologie, informatică, filosofie, logică, psihologie, sociologie şi economie.

BACALAUREAT 2016. Rezultatele vor fi afișate în data de 12 iulie (până în ora 16,00) și, în aceeași zi, vor putea fi depuse contestații (între orele 16,00 — 20,00), care urmează a fi soluționate în perioada 13 — 15 iulie. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 16 iulie.

×
Subiecte în articol: perle de la bac bac 2016 bacalaureat