x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun PREVIZIUNILE clarvăzătoarei CARMEN HARRA pentru 2013. Ce se va întâmpla cu Teo, Oana Zăvoranu şi Huidu

PREVIZIUNILE clarvăzătoarei CARMEN HARRA pentru 2013. Ce se va întâmpla cu Teo, Oana Zăvoranu şi Huidu

12 Ian 2013   •   20:28
PREVIZIUNILE clarvăzătoarei CARMEN HARRA pentru 2013. Ce se va întâmpla cu Teo, Oana Zăvoranu şi Huidu
Sursa foto: Carmen Harra

 Numeroşi clarvăzători au făcut previziuni pentru anul 2013. Printre acestia se numara si romanca Carmen Harra, stabilită în Statele Unite ale Americii, care face referiri la situatia internationala, dar si la situatia din Romania. În vizorul clarvăzătoarei au intrat şi o serie de vedete tv, printre care Teo Trandafir, Oana Zăvoranu şi Şerban Huidu.
„Din păcate, Oana Zăvoranu va mai avea tentative de acest gen dacă nu va urma un tratament prescris de specialişti. Tentativele ei au o doză de regie, dar când te joci cu focul e posibil să te arzi. Şansele proiectului mult dorit cresc dacă va scăpa de depresie", a declarat Carmen Harra pentru ring.ro.
„2013 nu este neapărat anul lui Huidu. Nu-l văd revenind în mass-media ca înainte, ci mai degrabă scriind o carte autobiografică. Teo îşi va rezolva problemele cu soţul ei, pentru că acestea au fost provocate de o mică instigare şi de influenţa altor persoane. Ea îşi doreşte să rămână alături de Constantin Iosef şi el de asemenea. Văd pace între ei", a mai declarat Carmen Harra pentru sursa citată.

×