x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555

25 Feb 2018   •   17:24
Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555

Încă de la începutul civilizației umane, numerele au fost martori ai unei mari fascinații. De-a lungul anilor, interesul oamenilor a crescut și a devenit mai mult decât un obiect al matematicii care este folosit pentru numărare și măsurare. Acum, numerele au evoluat ca un instrument pentru a prezice ceea ce suntem ca persoană și viitorul nostru. Știința utilizării numerelor cu calcule matematice logice pentru a obține date despre viitor este numită numerologie. Numerologia derivă din relații oculte și esoterice între numere și obiecte fizice sau lucruri. Oamenii care cred în numerologie susțin că numerele guvernează mult ceea ce se întâmplă în relații, sănătate, finanțe și viața în general.


Numerele derivate din numele persoanei și data nașterii pot fi folosite pentru a calcula o diagramă numerologică despre personalitate, relații și chiar viitorul. Nu există nici o dovadă științifică că oricare dintre afirmațiile făcute de numerologiști este adevărată, dar acest lucru nu împiedică oamenii să creadă sau să fie interesați de perspectivele pe care le poate da numerologia.

Numerologia a apărut cu aproximativ o mie de ani în urmă, când numerele romane și evreiești erau alcătuite din litere ale alfabetului, iar numărul zero nu fusese încă inventat. Unele dintre numerele formate prin litere au fost interpretate ca și cuvinte, al căror înțeles ar putea fi examinat pentru înțelegeri mistice. (PM)

111, 222, 333, 444, 555. Află ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat

Vezi in mod repetat aceleasi si aceleasi numere pe ceas, pe masini sau adrese? Ei bine, Universul ti-ar putea trimite un mesaj.

Iata un ghid de decodare a acestor numere si sa afli ce iti spun.

111: Trezeste-te

..........................

Află mai departe codurile numerologice

×