x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ce se află pe cele 50 de km de rafturi ale Vaticanului

Ce se află pe cele 50 de km de rafturi ale Vaticanului

08 Aug 2014   •   13:37
Ce se află pe cele 50 de km de rafturi ale Vaticanului

Arhivele secrete ale Vaticanului reprezintă una dintre cele mai bine păzite instituții din lume. Zeci de secole de tăcere și discreție absolută au trecut peste 50 km de rafturi tixite cu informații, cele mai concludente referitoare la viața secretă a personalităților, scandaluri și cele mai șocante descoperiri, mușamalizate și ascunse de ochii oamenilor.

O teorie incredibilă a fost publicată pe internet: Vaticanul pregăteşte populaţia pentru extratereştri 

Aria 51 este o bază, lângă Lacul Groom, unde se zvonește că se află testele legate de OZN-uri dar și de teste de armament, scrie efemeride.ro. Această bază nu apare pe harta SUA și se presupune că ar fi sursa producerii unor fenomene inexplicabile pentru noi, oamenii de rând.

Marele Altar Ise are o mare însemnătate pentru Japonia.

Ce ne ascund guvernele: Zone SECRETE de pe Pământ, vizitate frecvent de extratereştri FOTO

Potrivit credinței japoneze legată de moarte și reînnoirea naturii, altarul se dărâmă și se reconstruiește o dată la 20 de ani iar accesul în interior este permis numai familiei regale și înalților preoți. 

Clubul White a fost fondat de un imigrant italian, Francesco Bianco, în 1693.

A fost Iisus un extraterestru? TEORIA care a bulversat creştinismul

În secolul al IXX lea era vizitat de tineri din înalta societate. Ceea ce este curios, este faptul că nimeni nu știe nimic despre modul în care poți să ajungi membru. Mezhgorye, Rusia, este un oraș închis, înființat în 1979, despre care se crede că găzduiește oamenii care lucrează la baza secretă de pe muntele Yamantaw, cel mai înalt din sudul munților Urali.

Mai multe detalii despre secretele ascunse la Vatican pe RomâniaTV.net

×