x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cei mai ciudaţi oameni de pe Planetă GALERIE FOTO

Cei mai ciudaţi oameni de pe Planetă GALERIE FOTO

08 Aug 2014   •   13:32
Cei mai ciudaţi oameni de pe Planetă GALERIE FOTO

S-au născut altfel decât ceilalţi, sau doar au perseverat, s-au ambiţionat şi au împins la limită abilităţile uimitoare ale corpului uman. Oamenii au fost fascinaţi dintotdeauna de "ciudaţi", de semeni ai lor care le seamănă şi nu prea, pentru că ei pot face lucruri aparent imposibile sau pentru că pur şi simpu arată diferit.

OAMENI CIUDAŢI care trăiesc printre noi: Cele mai bizare ipostaze în care au fost surprinşi aceştia FOTO 

Dacă în Evul Mediu locul acestor oameni era la circ, acum ei sunt admiraţi şi recompensaţi pentru calităţile lor surprinzătoare. Recordurile lor continuă să fascineze, iar televiziunea şi Internetul i-au făcut celebri în întreaga lume.Pentru ca performanţele lor să nu fie uitate în timp şi să fie recunoscute oficial, ele au fost înscrise în Cartea Recordurilor, registru în care orice „ciudat" speră să ajungă.

Citeşte şi Modelul care a şocat lumea. Are posteriorul de 1,2 metri FOTO 

Două recorduri pentru contorsioniste

Un exemplu demn de a fi menţionat este Iona Oyungerel Luvsandorj, o tânără contorsionistă din Mongolia, care a stabilit un record uimitor.

CIUDAŢII internetului. FOTOGRAFII care demonstrează că oamenii sunt o specie bizară

Pe 18 aprilie 2009, ea a devenit persoana care a stat cel mai mult timp în dificila poziţie Marinelli Bend, care presupune plierea corpului astfel încât fesele să fie sprijinite pe cap, iar picioarele înclinate peste cap.

Mai mulţi oameni ciudaţi şi GALERIA FOTO pe RomâniaTV.net

×