x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Cel mai mic bar din lume se deschide în Marea Britanie. Câți clienți vor putea încăpea

Cel mai mic bar din lume se deschide în Marea Britanie. Câți clienți vor putea încăpea

21 Oct 2016   •   01:05
Cel mai mic bar din lume se deschide în Marea Britanie. Câți clienți vor putea încăpea

Un local care ar putea deţine titlul de cel mai mic bar din Marea Britanie îşi va deschide vineri uşile pentru public. Deşi experienţa ar putea să nu fie una tocmai plăcută, deoarece în local se vor putea strecura maximum trei clienţi odată, berile vor fi din partea casei, potrivit Daily Mail.

Mai mic decât o masă de snooker, pub-ul aflat în proprietatea companiei londoneze Meantime este amplasat într-o magazie dintr-o grădină din sud-estul capitalei. Acesta va servi numai bere artizanală.

Numit ''Make Time For It'' (''Fă-ţi timp pentru asta''), localul din apropiere de arena ''O2'' este atât de mic încât poate găzdui două persoane aşezate, chiar trei dacă acceptă să stea înghesuite.

În ciuda dimensiunilor liliputane, pe unul dintre pereţii barului se regăseşte tradiţionala ţintă de darts, deşi e greu de crezut că cineva ar putea găsi loc pentru aruncarea săgeţilor.

Clienţii nu pot intra cu telefoanele mobile şi trebuie să-şi rezerve din timp locurile astfel încât să nu se creeze aglomeraţie - lucru foarte probabil, de altfel.

Ideea care a stat la baza acestui pub ieşit din comun a plecat de la crearea unui spaţiu în care oamenii să fie deconectaţi de tehnologie.

Deşi se vrea a fi cel mai mic bar din Marea Britanie, acesta nu poate deţine oficial acest titlu deoarece va fi deschis numai temporar, până la 20 octombrie, după cum mai arată sursa citată.

Potrivit Cărţii Recordurilor, cel mai mic bar din Marea Britanie este ''The Nutshell'' din Suffolk, care e doar puţin mai mare decât ''Make Time For It'', însă funcţionează permanent.AGERPRES

×