x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun RĂZBOI PLANETAR? "EXTRATEREŞTRII îi spun lui Vladimir Putin ce să facă. Totul se întâmplă cum vor EI. Viitorul e deja stabilit"

RĂZBOI PLANETAR? "EXTRATEREŞTRII îi spun lui Vladimir Putin ce să facă. Totul se întâmplă cum vor EI. Viitorul e deja stabilit"

24 Feb 2015   •   08:35
RĂZBOI PLANETAR? "EXTRATEREŞTRII îi spun lui Vladimir Putin ce să facă. Totul se întâmplă cum vor EI. Viitorul e deja stabilit"

Vladimir Putin este informat şi i se spune ce trebuie să facă de către o rasă de extratereştri care ne monitorizează de la începuturi şi ne dau o direcţie anume, susţine Simon Parkes, un consilier britanic din North Yorkshire. Bărbatul spune că o altă rasă de extratereştri îi îndrumă pe americani, cele două rase fiind într-un conflict constant.

Extratereştrii ar avea acelaşi scop cu Pământul, acela de a forţa o evoluţie constantă a minţii umane, însă direcţiile sunt diferite. O rasă încearcă să creeze haos şi din acel haos să se nască o ordine mondială, cealaltă rasă încearcă să menţină pacea şi să ofere omenirii dreptul de a-şi alege viitorul.

Astfel, spune Parkes, conflictul din Ucraina este unul creat artificial, pentru a schimba centrii puterii pe continentul european, iar asta face parte dintr-o strategie mai amplă a rasei de extratereştri care îşi doreşte haosul. Aceştia îl sfătuiesc pe Putin ce să facă, pentru că au o agendă care trebuie îndeplinită, pentru a-şi atinge scopul. De asemenea, declaraţia lui Putin că nicio ţară din lume să nu-şi facă iluzii că se poate compara cu puterea militară a Rusiei a fost făcută în contextul luptelor celor două rase de extratereştri. Rusia are, în acest moment arme extrem de avansate, oferite de rasa respectivă. Potrivit lui Parks, dacă cealaltă rasă de extratereştri nu găseşte o metodă care să dezamorseze conflictul, urmează un război care va distruge rasa umană, aşa cum o ştim.

Potrivit lui Parks, Pământul nu este decât o tablă de şah a unei civilizaţii extratereste şi nici nu suntem singurii în situaţia asta. Acesta ar fi, potrivit lui Parks, o metodă superioară de cucerire a Universului şi nu una rudimentară, cum ar fi o simplă invazie.

Parks spune că ştie aceste lucruri pentru că a fost răpit când era mic de extratereştri şi chiar şi-a pierdut virginitatea cu aceasta rasă superioară, dat fiind faptul că a fost ales să facă parte din grupul oamenilor care să combată reprezentanţii pe pământ a celeilalte rase. Parks spune că primeşte instrucţiuni zilnice de la extratereştri, aşa cum primesc şi ceilalţi aleşi.

Din păcate, spune Parks, rasa de extratereştri al cărei reprezentant este, nu obişnuieşte să se implice în deciziile pământenilor şi se bazează pe capacitatea acestora de a găsi soluţii, pentru că, omul ar fi printre puţinele fiinţe pe care le-au întâlnit care are un potenţial enorm de dezvoltare, în toate domeniile. Cealaltă rasă se implică activ în diferite situaţii, generând conflicte groaznice şi încercând să anuleze potenţialul omului de dezvoltare. Motivaţia distrugerii noastre, spune Parks, e că ne-am depărtat de planul din care am face parte, evoluând într-o altă direcţie, tocmai datorită acestui potenţial al rasei umane.

Cele mai citite articole:

TE TREC FIORI RECI PE ŞIRA SPINĂRII! Ce a surprins o elevă într-un vechi castel din Londra. Expert: Fotografia este reală!
OZN prăbuşit într-un lac din Canada? IMAGINEA CARE A LUAT CU ASALT INTERNETUL
IPOTEZĂ ŞOCANTĂ în cazul dispariţiei misterioase a zborului MH370. La ce concluzii au ajuns anchetatorii (VIDEO)
APARIŢIE MISTERIOASĂ în estul Germaniei. Ce simbol a descoperit un peisagist în mijlocul unei păduri de pin
 Marte, Venus şi Luna - aliniere BIZARĂ în aceste zile! MESAJELE ASCUNSE din Biblie şi PREDICŢIILE din mitologia antică (VIDEO)
■ SCANDAL DE PROPORȚII la Berlin. Ce au folosit militarii germani în loc de mitraliere, în timpul unui exerciţiu NATO din Norvegia

×