x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Din 1 august, “Star Matinal…e pe val”: Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu se mută cu emisiunea la malul mării

Din 1 august, “Star Matinal…e pe val”: Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu se mută cu emisiunea la malul mării

28 Iul 2014   •   15:40
Din 1 august, “Star Matinal…e pe val”: Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu se mută cu emisiunea la malul mării
Sursa foto: MIHAI STETCU

Cei mai exuberanţi şi nonconformişti prezentatori, Rocsana Marcu şi Răzvan Botezatu, se vor muta, din prima zi a lunii august, la malul mării. Nu singuri, ci cu toată echipa trăsnită a emisiunii. În fiecare zi, de la 8.30 şi până la 12.00, gaşca nebună îi va întâmpina pe telespectatorii Antenei Stars cu şi mai multă distracţie, şi mai multe provocări. Senzuala Raluca Dumitru va găti pe..nisipul fierbinte, iar vedetele care rămân în Bucureşti să nu se culce pe-o ureche pentru că Zoia Costea îi va lua din nou în vizor în cadrul rubricii “Bursa znonurilor”. “Star Matinal se va muta pe malul mării şi toţi artiştii ni se vor alătura pentru că aşa cum bine au văzut şi telespectatorii, noi avem o relaţie specială cu ei. Nu au secrete pentru echipa de la . Abia aştept să-mi provoc colegii la concursuri pe plajă şi să le dau porunci atunci când pierd. Am o imaginaţie bogată când vine vorba de porunci. Prietenii de pe plajă sunt invitaţi să petreacă alături de noi, să râdă şi să danseze ”, spune cu umor prezentatoarea Rocsana Marcu.”Mă întorc la tine, iar si iar, mare albastră, cum se întoarce valul tău veşnic la mal. Refernul acesta îl fredonez non -stop de câteva zile de când am aflat că vom face emisiunea de la Mamaia. Nu pot să stau departe de mare, sunt născut în Constanţa, cunosc fiecare fir de nisip de pe litoral, fiecare scoică îmi spune o poveste, un secret despre vedetele noastre din showbiz. < Star matinal e…pe val>”, adaugă şi Răzvan Botezatu, partenerul ei de prezentare.

În prima zi din august, de la ora 8.30 la 12.00, la Antena Stars, Rocsana Marcu alături de Răzvan Botezatu, vor prezenta “Star Matinal e…pe val”, cea mai… fierbinte şi plină de umor emisiune estivală.

×