x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun De ce dispar şosetele? Un dog german a mâncat 22 de perechi

De ce dispar şosetele? Un dog german a mâncat 22 de perechi

04 Sep 2014   •   19:19
De ce dispar şosetele? Un dog german a mâncat 22 de perechi

Veterinarii americani au scos 44 de şosete din stomacul unui dog german, rezolvând astfel misterul apatiei care pusese stăpânire pe animal în ultimele săptămâni, dar şi pe cel al dispariţiei ciorapilor.

Câinele vomita şi mânca foarte puţin, fapt care a alarmat proprietarii săi din oraşul Portland.

Potrivit doctorului veterinar Ashley Magee, care s-a ocupat de caz, radiografiile au arătat "un volum mare de material străin în stomac".

A fost nevoie de o operaţie de două ore şi jumătate pentru a scoate şosetele din stomacul câinelui.

"A fost incredibil. De-a lungul anilor am văzut multe lucruri înghiţite de de animale, dar nimic de genul acesta. Avea în stomac o colecţie de care orice magazin ar fi mândru. Operaţia a mers bine, iar câinele s-a recuperat complet. Proprietarii nu şi-au dat seama cum de a ajuns câinele la şosete, dar, datorită întălţimii sale, probabil că ajungea la rafturile cele mai înalte. Am numărat 43 de şosete şi încă o jumătate. Probabil că în casa proprietarilor încă există o jumătate de şosetă", a declarat o sursă din spitalul veterinar.

Proprietarii câinelui nu au vrut să facă declaraţii. Operaţia a avut loc în februarie, însă s-a aflat de caz abia acum, după ce spitalul a înaintat radiografia cu maldărul de ciorapi în cadrul unui concurs.

×
Subiecte în articol: dog german sosete