x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun După croşetat, pus murături sau dat cu mopul, Nuţi a pus mâna pe microfon. Ascult-o pe Udrea cântând live (VIDEO)

După croşetat, pus murături sau dat cu mopul, Nuţi a pus mâna pe microfon. Ascult-o pe Udrea cântând live (VIDEO)

de Veronica Micu    |    04 Sep 2014   •   09:53
După croşetat, pus murături sau dat cu mopul, Nuţi a pus mâna pe microfon. Ascult-o pe Udrea cântând live (VIDEO)

După ce a dat cu mopul, a croşetat, a pus murături sau a sărit cu paraşuta, candidatul PMP la prezidenţiale, Elan Udrea, a vrut să arate electoratului că tolba cu talente nu s-a golit.

Elena Udrea a recitat cu dificultate poezia ei preferată, "De-abia plecaseşi", de Tudor Arghezi, pentru că a uitat versurile, dar a salvat situaţia interpretând pe scenă melodia "Râd şi plâng", cunoscută mai mult drept cântec de drumeţie.

Spicuim câteva versuri din melodie, interpretată pe vremuri de Florian Debu: "Curând va fi o noapte lungă/ Si fără tine-mi va fi greu/ Iubitul meu vino la mine/ Te-aştept să vii de Anul Nou/ Răd şi plâng şi te strig aiurând/ E soare şi ploaie, e cald sau e vânt/ Din somn mă trezesc şi tresar speriat/ Dar nu-i nimic, doar am visat/ Tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi/ Nimic din tine n-ai să-mi dai/ Iar vii, iar pleci şi nu-mi rămâne/ Nimic din florile de mai/ Tu nu ai timp, tu nu ai lacrimi. Nimic din tine n-ai să mi dai".

Vezi mai jos cum s-a descurcat pe scenă Elena Udrea

×