x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun EXTRAORDINAR! Cum ii mai e ultimului burger McDonald's vandut in Islanda acum sase ani! (FOTO)

EXTRAORDINAR! Cum ii mai e ultimului burger McDonald's vandut in Islanda acum sase ani! (FOTO)

27 Ian 2015   •   12:54
EXTRAORDINAR! Cum ii mai e ultimului burger McDonald's vandut in Islanda acum sase ani! (FOTO)
Sursa foto: Kristinn Ingvarsson

In 31 octombrie 2009 s-a vandut ultimul burger McDonald’s in Islanda, numele cumparatorului - Hjörtur Smárason.

Cum s-a mai intamplat si in alte experimente de acest gen, hamburgerul lasat timp de trei ani intr-o punga de plastic, alaturi de portia de cartofi prajiti care l-a insotit, nu s-a descompus, fiind la fel de aspectuos ca si in momentul in care a fost gatit.
Situatia nu s-a schimbat nici dupa ce au trecut sase ani!

"Am auzit vorbindu-se depre faptul ca produsele McDonald’s nu se descompun si am dorit sa verific pe cont propriu daca acest fapt este adevarat, s-a exprimat cumparatorul.

In 2012 Hjörtur Smárason a oferit pachetul “hamburger + cartofi prajiti” Muzeului National al Islandei, nu pentru a fi mancat, ci pentru a fi expus.
Dupa ceva vreme, un specialist danez a evaluat situatia si a comunicat muzeului ca nu se poate conserva hamburgerul si ca ar trebui sa fie casat, aruncat, distrus.
Cu parere de rau pentru evaluarea acestui specialist se poate spune ca hamburgerul nu are nevoie de vreo metoda speciala de conservare muzeistica, o face singurel.
Personalul muzeului a declarat jurnalistilor ca unii dintre cartofii prajiti expusi au fost mancati de vizitatorii institutiei! 

Totusi, conducerea muzeului a luat hotararea sa se dispenseze de ineditul exponat, epopeea nemuritorului hamburger a luat sfarsit intr-un bar din Reykjavík, unde probabil va supravietui cumparatorului, la fel de intact si gata de a fi consumat!

Suntem ceea ce mancam! Deci, mancati fast-food, doar asa s-ar putea ca ramasitele voastre sa fie venerate de generatiile viitoare ca moaste!


huffingtonpost.com

Cititi si:

DESCOPERIRE SENZAŢIONALĂ! Ce au aflat cercetătorii despre ASTEROIDUL GIGANT care a trecut ieri pe lângă Pământ (VIDEO)

 SECRETUL lui Hitler în cel de-al Doilea Război Mondial! Ce primeau soldaţii germani ca să lupte în continuu şi să rămână vigilenţi (VIDEO)














×