x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Facebook i-a şters pagina, însă ulterior a revenit la sentimente mai bune

Facebook i-a şters pagina, însă ulterior a revenit la sentimente mai bune

24 Noi 2015   •   11:20
Facebook i-a şters pagina, însă ulterior a revenit la sentimente mai bune

Phuc Dat Bich este numele unui australian care a stârnit senzaţie pe internet, după ce Facebook i-a şters pagina crezând că este vorba de o farsă, relatează AFP.

Pronunţat englezeşte - 'Fuck that bitch' - numele acestui australian de origine vietnameză duce cu gândul la una din expresiile cele mai vulgare. Într-un mesaj, australianul a denunţat nedreptatea Facebook care considerat fals profilul şi i-a şters arbitrar contul.

"Am fost acuzat că folosesc o identitate falsă, ceea ce este jignitor. Motivul este, oare, pentru că sunt asiatic?", a scris el. Acest mesaj postat în ianuarie, la care el adăugase fotografia din paşaport, a fost preluat şi difuzat de peste 84.000 de ori.

Phuc Dat Bich, care se pronunţă de fapt 'Fou Da Bi', a mulţumit luni sutelor de persoane care i-au adresat mesaje de susţinere pe pagina sa urmărită acum de peste 40.000 de internauţi.

"Trăim într-o societate pluralistă şi multiculturală iar faptul că oamenii îmi transmit sprijinul lor mă face cu adevărat fericit", a scris el luni. "Sunt onorat că i-am putut face să zâmbească pe cei cărora acest lucru li s-a părut scandalos şi ridicol", a subliniat Phuc Dat Bich.

×
Subiecte în articol: phuc dat bich facebook