x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Fiica nelegitimă a Prințului de Monaco iese din conul de umbră. Cum arată frumoasa nepoată a actriței Grace Kelly

Fiica nelegitimă a Prințului de Monaco iese din conul de umbră. Cum arată frumoasa nepoată a actriței Grace Kelly

22 Iul 2015   •   22:21
Fiica nelegitimă a Prințului de Monaco iese din conul de umbră. Cum arată frumoasa nepoată a actriței Grace Kelly

Jazmin Grace Grimaldi, născută în urmă cu 23 de ani dintr-o legătură secretă a Prinţului Albert de Monaco cu Tamara Rotolo, o turistă americană aflată în vacanţă pe Coasta de Azur, a declarat, într-un un interviu pentru revista Harper's Bazaar, că este pregătită să iasă din conul de umbră în care a trăit până în prezent, scrie miercuri 7sur7.be.

'Este delicat, dar cred că sunt pregătită să ies din umbră şi să spun câte ceva din povestea mea', a afirmat tânăra, care a fost recunoscută oficial drept fiică de prinţ în 2006.

Ea a vorbit despre prima sa întâlnire cu celebrul ei tată. 'Îmi doream această întâlnire ca să creez o legătură cu tatăl meu, să îl cunosc şi să înveţe să mă cunoască. Mi-a lipsit figura paternă. Este minunat că acest lucru s-a întâmplat şi de atunci avem o relaţie frumoasă', a afirmat sora vitregă a lui Alexandre (celălalt copil al prinţului născut în afara căsătoriei), precum şi a fraţilor Jacques şi Gabriella, născuţi la sfârşitul anului trecut de soţia prinţului, Charlene.

Jazmin spune că se înţelege foarte bine cu Charlene şi ţine mult la gemenii familiei princiare din Monaco. 'Abia aştept să îi văd cum se fac mari. Au nişte ochi albaştri minunaţi şi sunt deja bine crescuţi', a amintit ea.


Blonda care poartă numele de Grace, ca şi bunica ei paternă, fosta vedetă de cinema Grace Kelly, a menţionat că duce o viaţă normală. 'Ne place să mâncăm în familie, să facem grătar, să mergem la plajă, tot ce face o familie normală. Numai că suntem mereu foarte ocupaţi', a declarat ea.

×