x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun I-A PICAT FAŢA! Aşteptat la aeroport de toate TREI iubitele. L-a salvat BUNICA!

I-A PICAT FAŢA! Aşteptat la aeroport de toate TREI iubitele. L-a salvat BUNICA!

16 Sep 2014   •   21:26
I-A PICAT FAŢA! Aşteptat la aeroport de toate TREI iubitele. L-a salvat BUNICA!

Mai ceva ca Don Juan! Ele, în număr de trei, toate îndrăgostite de acelaşi el. Atât de singur era în relaţiile sale, încât nici nu se mai poate spune pe care dintre iubite o înşela cu o alta, descrierea cea mai pertinentă fiind aceea că băiatul îşi edifica un harem!

Povestea s-a petrecut în Marea Britanie.
Înainte de a pleca în vacanţă, în Germania, una dintre iubite a descoperit un mesaj interesant în telefonul lui. Atât de interesant încât a sunat la numărul care îl expediase şi a descoperit faptul că era înşelată.

Fetele nu s-au oprit aici, după ce-au cercetat de-a fir a păr contul lui de Facebook, au descoperit-o şi pe cea de-a treia iubită.

Făcând front comun, fetele au complotat să-l aştepte pe tip la aeroport, atunci când se reîntorcea din vacanţa petrecută în Germania şi să se răzbune.

Cum l-au văzut au început să strige "Mincinosul". Tipul, stupefiat, cu atenţia majorităţii pasagerilor concentrată asupra sa, a devenit brusc mult prea timid pentru un menage-a-quatre şi a luat-o la goană cu cele trei pe urmele sale, cerându-i cu voce tare o explicaţie... Şi, bineînţeles că englezoaicele pot fi cele mai tari ţaţe!

A ţinut-o în sprint până la maşina bunicii sale, care îl aştepta la rândul ei şi care şi-a apărat nepotul demarând în trombă.
Naiba ştie care mai poate fi morala după o astfel de întâmplare, poate o găsiţi voi!
mirror.co.uk



×