x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un american a rămas fără păr în timp ce trecea prin provocarea turnării de apă cu gheaţă pe cap (VIDEO)

Un american a rămas fără păr în timp ce trecea prin provocarea turnării de apă cu gheaţă pe cap (VIDEO)

27 Aug 2014   •   14:19

Un american provocat să-şi toarne apă cu gheaţă peste cap, în cadrul campaniei de strângere de fonduri pentru combaterea sclerozei laterale aminotrofice, a încercat să iasă puţin din tipar, aprinzându-şi mai întâi un foc în creştet.

Tânărul, care ţine în mâni un steag confederat şi vorbeşte destul de grosolan despre campanie, începe provocarea prin a lua o duşcă de alcool, aprinzându-şi apoi creştetul înfăşurat cu o caschetă.

Regia presupunea ca un amic să stingă focul turnându-i găleata de apă peste cap, însă lucrurile nu au mers conform planului.

Focul a continuat să ardă, moment în care tânărul, încă neidentificat, iese din cadru şi poate fi auzit chiuind panicat în timp ce amicii săi încearcă să-l convingă să stea locului, pentru a stinge focul.

Aparent tânărul nu a fost vătămat prea tare, pentru că spre final poate fi auzit râzând de păţanie, iar apoi este văzut intrând din nou în cadru, mergând pe proprile picioare şi remarcând doar că a rămas fără păr.

Provocarea de a turna o găleată cu apă îngheţată peste cap pentru a atrage atenţia asupra nevoii de fonduri pentru combaterea sclerozei laterale aminotrofice a dus, până în prezent, la strângerea a 60 de milioane de euro, peste 1,7 milioane de oameni din întreaga lume făcând donaţii pentru cercetare în acest domeniu. 

Un american rămâne fără păr în timp ce îşi toarnă apă cu gheaţă peste cap

×
Subiecte în articol: ice bucket challenge