x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Inna anunţă un nou album în 2011

Inna anunţă un nou album în 2011

07 Ian 2011   •   09:41
Inna anunţă un nou album în 2011
Sursa foto: Dragos Savu /Jurnalul National

Inna, după melodiile căreia au dansat zeci de mii de tineri în 2010, anunţă că va continua să lanseze melodii şi în 2011. Cu piesele 'Amazing' şi 'Deja Vu', Inna a fot una din reginele clasamentelor de muzică dance de anul trecut, informează site-ul MusiqueRadio.

La posturile de radio franceze se difuzează din această săptămână noul ei single, intitulat 'Sun Is Up', care aduce un strop de căldură în acest ianuarie friguros, arată site-ul citat. Este primul extras de pe noul album al Innei, 'Powerless', care va fi lansat în 2011, al doilea după 'Hot' din 2009.

Noul single al Innei, 'Sun Is Up', a fost deja prezentat în România în luna octombrie. Încă de la început, piesa s-a situat în fruntea clasamentelor. Albumul 'Powerless' va fi conceput de echipa Play&Win, trioul de producători dominând din anii 2000 muzica dance din ţările Europei de Est, relatează Agerpres. Aceşti maeştri români au lansat şi grupul Akcent şi au umplut întreaga Europă cu muzica lor.

Admiratorii româncei au putut auzi deja un alt extras de pe albumul 'Powerless', piesa 'Un Momento', creată în colaborare cu DJ-ul spaniol Juan Magan.

Anul 2011 va fi plin pentru Inna, care va avea spectacole în toată Europa, încheie site-ul MusiqueRadio.

×