x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun J.Lo a vorbit în premieră despre despărţirea de Marc Anthony

J.Lo a vorbit în premieră despre despărţirea de Marc Anthony

02 Aug 2011   •   06:21
J.Lo a vorbit în premieră despre despărţirea de Marc Anthony

Jennifer Lopez a declarat pentru revista Vanity Fair ca inca mai crede in dragoste, in ciuda despartirii de cel care i-a fost alaturi vreme de sapte ani. Lopez a marturisit ca este o "optimista eterna" si a descris dragostea ca fiind "cel mai frumos vis al sau". Cei doi au impreuna are doi copii, gemenii Max si Emme.

"A fost cel mai frumos vis al meu si chiar m-am straduit sa mearga. Amandoi ne-am straduit", a declarat J.Lo. "Dar, cateodata, se intampla sa nu functioneze si atunci e trist. Raman insa o optimista eterna in legatura cu dragostea. Cred in dragoste si inca ramane cel mai important vis al meu. Sunt optimista si sunt hotarata sa merg inainte ci viata mea, sa-mi cresc copiii si sa fac lucrurile cat pot eu de bine. Privesc in viitor si ma simt puternica", a continuat frumoasa cantareata.

Artista in varsta de 42 de ani a afirmat ca a invatat sa lase in urma un lucru atunci cand acesta nu era in regula.

"Cateodata nu realizam ca ne compromitem. Cand intelegi ca o persoana nu mai este buna pentru tine sau ca acea persoana nu te trateaza asa cum meriti cel mai bine este sa pleci, sa renunti. Tin la mine suficient cat sa fac acest lucru. Il voi respecta intotdeauna pe Marc. Si chiar lucram impreuna si ne sustinem reciproc. Impreuna facem magie. Marc va fi mereu in vietile noastre si va ocupa un loc special in inima mea pentru ca este tatal copiilor mei", a mai spus Jennifer Lopez.

×
Subiecte în articol: Jennifer Lopez marc anthony