x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Moss caută loc la cimitir

Kate Moss caută loc la cimitir

10 Noi 2010   •   00:00
Kate Moss caută loc la cimitir

Deşi are numai 30 de ani, Kate Moss se gândeşte deja la momentul morţii sale, căutând iniţial să îşi achiziţioneze un mormânt potrivit în cimitirul Pere Lachaise din Paris. Modelul spune "potrivit", deoarece nu se gândeşte doar la sfârşitul ei lumesc, ci şi la cel al actualului ei prieten, Jamie Hince, aşa că are de gând să cumpere locuri de veci "în pereche".



Dacă vi se pare prea macabru, atunci trebuie menţionat că Moss nu face decât să îşi exprime dragostea pentru partenerul său. Ea visează doar să îşi petreacă eternitatea alături de cel pe care îl consideră jumătatea sa în această lume.Şi unde ar fi putut încerca acest lucru dacă nu în capitala modei, oraşul îndrăgostiţilor şi locul în care se află cel mai vizitat cimitir din Europa.

Pere Lachaise este celebru printre punctele de atracţie turistică ale Parisului, dar, din nefericire pentru cei doi, nu acolo mai există morminte disponibile. Dacă Moss ar fi reuşit să facă rost de un loc dublu în acest loc acest cimitir, atunci s-ar fi odihnit pe veci nu numai alături de iubitul său, ci va fi împărţit vecinătatea cu personalităţi precum Jim Morrison, solistul The Doors, scriitorul Oscar Wild şi compozitorul Frederic Chopin. Celor doi îndrăgostiţi le-a venit ideea atunci când îşi manifestau sentimentele unul faţă de celălalt la mormântul lui Jim Morisson. "Ei au fost dojeniţi de gardienii cimitirului atunci când se sărutau la mormântul solistului The Doors", a declarat o sursă din anturajul lor pentru contactmusic.com.

Moss a ales atunci celebrul cimitir deoarece i se părea "grozav şi rock'n'roll" să ai locuri de veci pereche. acolo. Deşi a fost dezamăgită că Pere Lachaise nu mai are morminte disponibile pentru moment, Kate Moss nu a renunţat la ideea sa, căutând loc dublu în altă parte. Citând sursa, se poate spune că este pentru prima dată când Kate Moss a încercat să intre într-un club şi nu a reuşit, deşi nu spune nimeni că se grăbeşte să ajungă acolo.

×
Subiecte în articol: lumea