x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Kate Moss plăteşte 1 milion de lire sterline pentru luxul unei săli de sport acasă

Kate Moss plăteşte 1 milion de lire sterline pentru luxul unei săli de sport acasă

25 Ian 2011   •   17:13
Kate Moss plăteşte 1 milion de lire sterline pentru luxul unei săli de sport acasă
Sursa foto: Suzanne Plunkett/REUTERS

Top modelul britanic Kate Moss a cheltuit un milion de lire sterline pentru a-şi amenaja o sală de sport în reşedinţa ei din Londra. Moss, celebră pentru pasiunea ei pentru petreceri, pare să fie decisă să adopte un stil de viaţă mult mai sănătos în 2011 şi a dorit să îşi amenajeze propria sală de fitness în reşedinţa ei din Highgate, un cartier de lux din nordul Londrei.

"A discutat deja cu un arhitect şi un designer despre cum să îşi folosească spaţiul de care dispune pentru a avea o sală de sport în propria ei casă. E încântată de ideea că va putea să facă sport la ea acasă. Kate îşi doreşte cu disperare un echilibru în viaţa ei şi vrea să fie sănătoasă şi într-o formă fizică foarte bună", a declarat o sursă pentru cotidianul britanic Daily Star.

Kate Moss, în vârstă de 37 de ani, doreşte să facă sport împreună cu partenerul ei de viaţă Jamie Hince, solistul trupei rock The Kills, iar noua ei pasiune pentru fitness se pare că i-a fost inspirată de buna ei prietenă, Sadie Frost, informează contactmusic.com, preluat de Mediafax. Kate Moss şi Jamie Hince intenţionează să se mute în noua reşedinţă la sfârşitul lunii viitoare.

 

×
Subiecte în articol: fitness Kate Moss