x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun LEGO creează papucii de casa anti-Lego care protejează picioarele

LEGO creează papucii de casa anti-Lego care protejează picioarele

18 Noi 2015   •   20:51
LEGO creează papucii de casa anti-Lego care protejează picioarele

Jucăriile Lego sunt minunate! Dar doar până în momentul în care trebuie sa te deplasezi în întuneric și piesele sunt împrăștiate prin toată camera.

Fanii Lego cunosc și durerea de nedescris resimțită în momentul în care pășești pe un asemenea teren minat și calci pe o piesă (sau mai multe).

De aceea, compania daneză a permis unei agenții de publicitate din Franța, Brand Station, să creeze cadoul de Crăciun ideal, atât pentru părinți, cât și pentru copii mari: papucii de casă (oficiali) LEGO.

Având o formă pătrată, papucul stâng este identic cu cel drept, astfel încât vă puteți încălța în întuneric fără nicio problemă. Evident, aceștia respectă identitatea vizuală a brandului și sunt colorați în galben și roșu.


 
LEGO NOEL 2015 par Brand StationCar vos enfants adorent les #LEGO ... mais qu'ils adorent par-dessus tout partager leur passion dans toute la maison ... cette année, nous avons imaginé pour vous parents LE cadeau ultime pour #Noël : des chaussons LEGO à la semelle rembourrée qui vous permettront de vous balader en pleine nuit dans la maison ... sans le moindre souci ! ;) #NoelLEGO2015

Posted by Brand Station on Monday, 9 November 2015



Cea mai bună parte este talpa extrem de groasă a acestor papuci. Astfel, veți putea alerga peste o mare de piese fără să simțiți nimic.

Totuși, există și o veste proasta, scrie metro.co.uk: nu au fost realizate decât 1500 de perechi, care vor fi oferite în mod aleatoriu persoanelor care vor crea o „listă de dorințe” pe site-ul Lego din Franța. 


×
Subiecte în articol: lego legoland craciun cadou