x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Magnatul Donald Trump şi-a dorit-o pe Lady Diana ca soţie "trofeu"

Magnatul Donald Trump şi-a dorit-o pe Lady Diana ca soţie "trofeu"

18 Aug 2015   •   14:52
Magnatul Donald Trump şi-a dorit-o pe Lady Diana ca soţie "trofeu"

Magnatul american Donald Trump a încercat să o cucerească pe Lady Di după ce ea a anunţat că se desparte de prinţul Charles al Marii Britanii, relatează marţi ziarul spaniol ABC.

Cel puţin aşa susţine Selina Scott, prezentatoare TV din Marea Britanie, care a dezvăluit că Trump "o bombarda" cu flori pe cea supranumită Prinţesa Inimilor.

Într-un interviu acordat ziarului Sunday Times, Selina Scott a dezvăluit că Trump a bombardat-o pe Diana în Palatul Kensington cu aranjamente florale imense, de multe sute de lire. "Trump o vedea clar pe Diana drept cea mai bună soţie trofeu", a mărturisit ea ziarului britanic.

Tentativa de cucerire a avut loc în 1996, când Diana a divorţat de prinţul Charles. Diana a întrebat-o pe Scott ce să facă cu buchetele uriaşe de trandafiri şi orhidee primite de la Trump care îi ocupau apartamentul. "Ce să fac, el îmi dă pur şi simplu fiori", i-a spus Lady Di lui Scott. Iar ziarista i-a răspuns simplu: "Aruncă-le la gunoi".

Când Lady Di a murit în tragicul accident de maşină de la Paris în 1997, Trump le-a mărturisit prietenilor că cel mai mare regret al vieţii sale este că nu a putut să o cucerească pe Diana. "Întotdeauna a spus că regretă că nu a avut ocazia unei aventuri cu Diana", notează ziarista.

Purtătorul de cuvânt al magnatului imobiliar şi candidat la preşedinţia SUA a declarat ziarului Sunday Times că "Trump şi Diana au avut o relaţie bună, se stimau reciproc, dar nu a ieşit nimic din asta".

×