x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Miss Asia Pacific a fugit cu coroana de 150.000 de dolari

Miss Asia Pacific a fugit cu coroana de 150.000 de dolari

03 Sep 2014   •   00:02
Miss Asia Pacific a fugit cu coroana de 150.000 de dolari

May Myat Noe din Myanmar a fost încoronată 'Miss Asia Pacific' în cadrul unui concurs desfăşurat la Seul, capitala Coreii de Sud, însă tânăra în vârstă de 18 ani i-a dezamăgit pe organizatorii concursului, care i-au retras titlul, scrie Sky News.

După concurs, organizatorii i-au pus la dispoziţie fetei contracte pentru a cânta şi a prezenta videoclipuri, au trimis-o la o clinică pentru implanturi mamare și i s-au oferit tot felul de facilități. Cum ar fi, o deplasare de zece zile, într-o locație exotică. Regina frumuseţii a fost însoţită de mama ei, însă sejurul lor s-a prelungit cu câteva săptămâni, iar cheltuielile au crescut considerabil.

"Și-a bătut joc de noi, nu i-a respectat nici pe organizatori şi nici pe fanii care au ajutat-o să câştige", ar fi declarat responsabilii concursului de frumuseţe.  Așa că, lui May Myat Noe i-a fost retras titlul, iar organizatorii i-au cerut să restituie coroana.

Ghinion, pentru că tânără s-a întors cu primul avion în ţara sa, Myanmar, cu tot cu coroană. Este vorba despre o diademă cu cristale Swarovski, în valoare de 150.000 de dolari.

×
Subiecte în articol: Miss Asia Pacific May Myat Noe