x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Nu au putut participa la nuntă, iar mirii le-au cerut să suporte cheltuielile

Nu au putut participa la nuntă, iar mirii le-au cerut să suporte cheltuielile

10 Oct 2015   •   09:01
Nu au putut participa la nuntă, iar mirii le-au cerut să suporte cheltuielile

La nunți se poate întâmpla ca unii invitați care nu au confirmat să se răzgândească în ultimul moment și să ia parte la eveniment. De asemenea, este posibil ca anumite persoane din cele care și-au confirmat prezența să nu mai ajungă, din varii motive.

Nu toți mirii acceptă situațiile de acest gen. O femeie din Statele Unite a publicat pe rețelele de socializare o poveste despre miri, o nuntă și imposibilitatea de a lua parte la fericitul eveniment. În scurt timp, relatarea sa a devenit virală.

Jessica Baker a primit o factură de 75 de dolari (aproximativ 70 de euro) pentru faptul că nu a asistat la o nuntă.

Ea a explicat că mama ei, bunica, trebuia să aibă grijă de cei mici în noaptea nunții, dar că din cauza unui incident nu a mai putut să ajungă. Copiii nu erau bineveniți la nuntă, prin urmare soții Baker s-au văzut nevoiți să rămână acasă.

La câteva zile, le-a fost livrată „nota de plată” pentru greșeala comisă: 75,90 $, mai exact, costurile suportate de miri pentru meniu, scrie www.huffingtonpost.es.

Anna Post, expertă în protocol, a declarat pentru jurnaliști că ce au făcut cei doi tineri proaspăt căsătoriți „nu este corect” și este un semn de „proastă creștere”. 

×