x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O actriţă celebră de la Hollywood nu a mai folosit deodorant de cel puţin 20 de ani şi sfătuieşte pe toată lumea să facă la fel

O actriţă celebră de la Hollywood nu a mai folosit deodorant de cel puţin 20 de ani şi sfătuieşte pe toată lumea să facă la fel

23 Apr 2014   •   21:13

Frumoasa actriţă Cameron Diaz susţine că nu a mai folosit deodorant de mai bine de 20 de ani şi, mai mult decât atât, îndeamnă pe toată lumea, deopotrivă bărbaţi şi femei, să renunţe la deodorant pentru că nu face bine şi păstrează mirosul de transpiraţie pe care ar trebui să-l mascheze, conform E! News.

Actriţa susţine că oamenii ar mirosi mai frumos dacă nu ar mai folosi deodorante. "Eu nu cred în deodorante. Sunt foarte nocive. Eu nu am mai folosit de 20 de ani. Miroşi urât pentru că foloseşti antiperspirant şi aceste produse menţin mirosul de transpiraţie", a susţinut ea.

Vedeta în vârstă de 40 de ani susţine că şi bărbaţii ar trebui să nu mai folosească deodorante, fiind suficient să fie spălaţi şi îngrijiţi. "Renunţaţi (la deodorant) pentru că este suficient să vă tundeţi la subraţ pentru ca părul să nu reţină mirosul de transpiraţie", îi îndeamnă ea pe bărbaţi.

Frumoasa blondă şi-a făcut publice şi opiniile cu privire la importanţa părului pubian pentru femei, sfătuindu-le pe acestea să nu recurgă la tratamente care să îndepărteze permanent părul din părţile intime. "Am auzit că a apărut o nouă modă zilele astea, iar tinerele femei recurg la tratamente cu laser pentru îndepărtarea părului din zonele intime', scria ea în cartea sa, 'The Body Book'. 'Sunt convinsă că vă imaginaţi că o să purtaţi acelaşi model de pantofi toată viaţa şi întotdeauna acelaşi model de blugi, dar nu va fi aşa. Ideea că este de preferat ca părţile intime ale femeii să fie lipsite de păr este destul de recentă, iar astfel de mode se schimbă oameni buni', mai susţine ea în cartea sa.

Ulterior actriţa a explicat ce a vrut să spună în carte: "Nu mă interesează ce fac femeile cu părul lor, dar ar trebui să se informeze cu privire la cum funcţionează organismul lor. Părul pubian se află acolo dintr-un motiv anume iar dacă îl îndepărtezi cu laser înseamnă că nu-l vei mai avea niciodată".

×