x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun O sală de sport în propria maşină!

O sală de sport în propria maşină!

de Istvan Deak    |    07 Mai 2012   •   19:24
O sală de sport în propria maşină!

O companie specializata in modificarea si adaptarea autoturismelor de lux tocmai a inventat masina-sala de fitness, relateaza 7sur7.be.

Este o inventie care va fi considerata foarte utila de catre persoanele care isi petrec mult timp in masina si care se plang de faptul ca nu dispun de suficient de mult timp pentru a se deplasa la sala de sport pentru putina miscare, comenteaza sursa citata.

In imaginile prezentate de 7sur7.be apare un model Cadillac Escalade ESV creat de Becker Automotive Design, care dispune de o bicicleta medicala. Astfel, intre doua sedinte lungi si enervante, stand confortabil in scaunul din piele, proprietarul masinii-sala de sport poate sa se bucure de o mica sedinta de tonifiere.

Masina "confort all inclusive' dispune, evident, ca orice sala de fitness care se respecta, de echipamente muzicale, dar si de un televizor HD, precum si un sistem stereo exemplar. Fara sa uitam de Internetul de mare viteza.

Va intrebati, probabil, cam cat costa toata nebunia asta ambulanta? Bineinteles ca aceasta sala de sport umblatoare are un pret. Si inca nu mic. Pentru o masina din aceasta categorie, trebuie sa va cautati in cont. Ah, nu dispuneti de 190.000 de euro? Atunci luati-va gandul de la ea! Acesta este pretul de pornire. Lui i se adauga, evident, cel al tuturor optiunilor care-i trec prin minte clientului.

×