x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Oamenii de stiinta au stabilit unde stau extraterestrii!

Oamenii de stiinta au stabilit unde stau extraterestrii!

28 Mai 2018   •   18:10
Oamenii de stiinta au stabilit unde stau extraterestrii!

De ani de zil, oamenii de stiinta cauta viata extraterestra. Se pare ca, in sfarsit, studiile lor au dat rezultate pozitive. Cu alte cuvinte, expertii au gasit locul unde se presupune ca traiesc fiintele Universului.

 

Peste 100.000 de galaxii au fost identificate de astronomi in imensitatea spatiului cosmic, dar fara a descoperi insa si viata. Oamenii de stiinta au ales alta cale pentru a afla unde se ascund extraterestrii.

Specialistii au cautat humanoizi in locurile care s-au confruntat cu mari distrugeri, spre exemplu, cu o apocalipsa nucleara. Astronomii asigura ca viata pe o astfel de planeta poate fi depistata destul de usor. Cum ar fi inregistrarea unor emanatii energetice.

Folosind programe speciale, expertii au calculat scenariile unor eventuale apocalipse, ale caror urme pot fi inregistrate cu ajutorul aparaturii terestre, precum si modificarile survenite in componenta atmosferei.

Analizand ceea ce a mai ramas din planete dupa explozii, se poate identifica, in functie de componenta chimica, existenta unor prezente artificiale. Astronomii au precizat ca este vorba despre o prima etapa a muncii lor: este nevoie de alti multi ani pentru a stabili care dintre respectivele planete au fost locuite.

×