x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Pisici robot care arată şi miaună întocmai ca micuţele feline, pentru iubitorii de animale de companie

Pisici robot care arată şi miaună întocmai ca micuţele feline, pentru iubitorii de animale de companie

24 Noi 2015   •   22:09
Pisici robot care arată şi miaună întocmai ca micuţele feline, pentru iubitorii de animale de companie

Inginerii IT au venit în sprijinul iubitorilor de animale de companie cu o pisică robot care poate fi un prieten aproape similar unei feline reale, scrie Yahoo Tech.

'Prietenii' 'Joy For All' sunt pisicuţe robot, ce costă 99 de dolari, care arată întocmai ca cele reale, miaună şi aşteaptă să le mângâi, spun cei de la firma producătoare, Hasbro, pe site-ul propriu.

Iubitorii de pisicuţe pot opta pentru una din cele trei variante de pisici robot: argintii, albe sau roşcate. Pisicile răspund atunci când sunt mângâiate, îmbrăţişate sau chiar hrănite. 'Această modalitate de a oferi şi de a primi între iubitorul de animale şi pisica robot ajută la crearea unei experienţe personale care poate aduce bucurie, zâmbete şi prietenie pentru cei cu vârste între 5 şi 105 ani', mai specifică cei de la Hasbro.

Deţinerea unui animal de companie a fost considerată multă vreme ca o modalitate de a evita apariţia diferitelor forme de demenţă, deseori terapia deţinerii unui animal de companie fiind prescrisă ca tratament pentru diferite cazuri individuale. Animalele de companie roboţi şi-au făcut debutul şi pe micul ecran, în serialul 'Master of None', difuzat de reţeaua Netflix, fiind vorba despre personajul Paro - o simpatică focă robot care îl ajută pe unul din personajele filmului să depăşească momentele grele.

×
Subiecte în articol: pisica robotica pisica