x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Problemele CONJUGALE ale lui JOHNNY DEPP periclitează turnarea noului film "Piraţii din Caraibe"

Problemele CONJUGALE ale lui JOHNNY DEPP periclitează turnarea noului film "Piraţii din Caraibe"

21 Mai 2015   •   12:47
Problemele CONJUGALE ale lui JOHNNY DEPP periclitează turnarea noului film "Piraţii din Caraibe"

Producătorii celui mai recent lungmetraj din seria 'Piraţii din Caraibe', care se filmează în prezent în Australia, au dezminţit joi informaţiile apărute în presă, conform cărora Johnny Depp ar fi plecat în grabă după soţia lui în Statele Unite din cauza unor dificultăţi conjugale. Vedeta hollywoodiană interpretează personajul căpitanului Jack Sparrow în filmul 'Dead Men Tell No Tales', ca şi în precedentele filme ale seriei, aminteşte AFP.

Presa a scris că actorul a părăsit miercuri seară platourile de filmare de pe Gold Coast, zonă turistică de pe coasta orientală a Australiei, pentru a se întâlni cu Amber Heard. 'Se întoarce în Statele Unite cu primul zbor privat disponibil', a declarat o sursă din producţia filmului în Gold Coast Journal. Cotidianul scrie că Johnny Depp şi Amber Heard, căsătoriţi de trei luni, se certau des. Unele site-uri americane au afirmat că tânăra a fost rugată să plece fiindcă certurile dintre soţi perturbau filmările.

Michael Singer, agent al producătorilor, a dezminţit în bloc aceste informaţii. 'Nu pot face public programul nostru de filmări sau plecările şi venirile unora sau altora, însă vă pot spune că nimic din acest articol nu are legătură cu realitatea', a afirmat el în Sydney Morning Herald. 'Dl. Depp filmează potrivit programului prevăzut. Totul decurge normal şi toţi lucrează', a adăugat el.

Amber Heard s-ar fi întors în Statele Unite cu cei doi câini ai cuplului. Boo şi Pistol au fost nevoiţi să plece din Australia, în caz contrar fiind ameninţaţi cu eutanasierea, autorităţile reproşându-i actorului că i-a introdus ilegal în ţară, sfidând regulamentul privind carantina. Presa mai scrie că Johnny Depp trebuia iniţial să îi însoţească pe cei doi câini Yorkshire, dar că s-a răzgândit în ultimul moment după intervenţia producătorilor filmului.

Dacă plecarea actorului se confirmă, ar fi o nouă amânare a filmărilor, după ce Depp s-a rănit la mână şi a mers în Statele Unite pentru tratament

×
Subiecte în articol: Johnny Depp Piratii din Caraibe