x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Queen relansează în versiune remasterizată cântecele care i-au făcut celebri

Queen relansează în versiune remasterizată cântecele care i-au făcut celebri

08 Noi 2010   •   00:00
Queen relansează în versiune remasterizată cântecele care i-au făcut celebri

Queen va relansa anul viitor albumele care i-au făcut cunoscuţi întregii lumi, după ce a semnat un contract cu Universal Music Group. Tot în 2011, trupa sărbătoreşte 40 de ani de la înfiinţare. Pentru a marca evenimentul, membrii trupei au în pregătire un film biografic cu Sasha Baron Cohen în rolul lui Freddie Mercury.



După aproape 40 de ani în care au lucrat cu Electric & Musical Industries, membrii trupei Queen pregătesc o surpriză fanilor, prezentîndu-le hiturile Queen într-o altă viziune.Totodată, acet proiect coincide cu sărbătorirea a 40 de la înfiinţare.Trupa a început deja lucrul împreună cu Islands Records, parte a grupului Universal, la un disc aniversar care va include hituri precum "Bohemian Rhapsody", "Crazy little thing called love", "We are the champions" şi "Another one bites the dust".

"După atâta timp, suntem extrem de bucuroşi să începem o nouă etapă a carierei noastre, împreună cu o nouă casă de înregistrări, cu idei noi şi vise de asemenea". a declarat chitaristul Brian May pentru pentru Reuters. Trupa Queen a intrat într-un con de umbră începând cu anul 1991, după decesul lui Freddie Mercury, dar membrii ei speră ca, acum, după aceast nou album, situaţia să se schimbe.

Pe tot parcursul anului 2011, Potrivit surselor, Island Records se va ocupa de prelucrarea a 15 albume de studio ale trupei, la care va adăuga conţinut suplimentar. Printre evenimentele pe care le pregăteşte trupa pentru aniversarea a 40 de ani de existenţă se numără un documentar făcut de BBC şi un film produs la Hollywood, cu Sasha Baron Cohen în rolul lui Freddie Mercury.

×
Subiecte în articol: muzica lumea