x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Ricky Martin vrea să se căsătorească cu iubitul său (Video)

Ricky Martin vrea să se căsătorească cu iubitul său (Video)

12 Noi 2010   •   00:00
Ricky Martin vrea să se căsătorească cu iubitul său (Video)

După ce cântăreţul şi-a recunoscut orientarea sexuală în luna mai a acestui an, frângând cel mai probabil inimile multor femei, el vrea să se căsătorească acum cu iubitul său. Este deranjat, însă, de faptul că legile din Puerto Rico nu îi permit acest lucru. El a promis că îşi va aduce, însă, jumătatea pe covorul roşu cu prima ocazie.

Ricky Martin a declarat recent, într-un interviu acordat lui Larry King, că vrea să îşi oficializeze relaţia cu actualul său iubit.Cântăreţul este, însă, foarte frustrat că legile portoricane nu îi permit acest lucru. "Sunt multe ţări unde căsătoria între două persoane de acelaşi sex este un drept. Dar din păcate nu în Puerto Rico. Şi nu în multe state din America", a declarat cântăreţul.

El spune că se poate duce oricând în Spania sau Argentina pentru a se căsători, dar este în continuare nemulţumit că nu poate să facă asta "în propria ogradă"."Vreau să am această opţiune, nu mai vreau să fiu un cetăţean de mâna a doua. Îmi plătesc taxele. De ce nu pot avea acest drept?", s-a revoltat Martin. Chiar dacă societatea îl dezamgeşte pe cântăreţ, se pare că totuşi, atunci când vine vorba de cuplu, în ograda lui Ricky Martin lucrurile merg cât se poate de bine. "Nu ne este frică de nimic, nu avem nimic de ascuns" spune el despre relaţia pe care o are. Solistul în vârstă de 38 de ani va lansa în curând o autobiografie, "Me", şi afirmă cu un zâmbet larg că este extrem de fericit acum.

×
Subiecte în articol: muzica lumea