x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Solista trupei Pussycat Dolls, fata rea din "Men in Black 3"

Solista trupei Pussycat Dolls, fata rea din "Men in Black 3"

08 Noi 2010   •   00:00
Solista trupei Pussycat Dolls, fata rea din "Men in Black 3"

Nicole Scherzinger se pregăteşte temeinic pentru primul său rol pe marele ecran. Deşi nu se ştiu foarte multe lucruri despre personajul ei, care nu este unul principal, atrăgătoarea solistă pop pare a fi foarte implicată în acest proiect.

Pe lângă imaginea provocatoare pe care o etalează în propriile videoclipuri sau în cele ale trupei Pussycat Dolls, Nicole poate fi uşor recunoscută după părul său negru şi lung. Pentru acest rol însă, ea trebuie să adopte un aspect asemănător Prinţesei Leia din trilogia Star Wars, strângându-şi podoaba capilară în două cozi împletite şi prinse în bucle.

Imaginea sa va fi completată de un ruj roşu foarte puternic, gene false, şi creion kohl negru. Deşi fanii cântăreţei nu par a fi foarte mulţumiţi de aspectul ei, deoarece nu prea pare să o avantajeze, Nicole Scherzinger proftă de această ocazie pentru viitoarea sa carieră în domeniul actoriei.

Din distribuţia "Men in Black 3" mai fac parte Tommy Lee Jones, Emma Thompson, cu o apariţie de scurtă durată şi, bineînţeles nelipsitul Will Smith. Pelicula va fi lansată în mai 2011.

×
Subiecte în articol: muzica lumea