x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Trei bucureşteni, săltaţi în Vâlcea pentru trafic de droguri

Trei bucureşteni, săltaţi în Vâlcea pentru trafic de droguri

de Marius Jianu    |    31 Mar 2008   •   00:00
Trei bucureşteni, săltaţi în Vâlcea pentru trafic de droguri

Trei tineri bucureşteni au fost arestaţi la Râmnicu Vâlcea, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei organizate, sub acuzaţia de trafic de substanţe de risc şi mare risc. Dragoş Predescu, 18 ani, Mihai Nedelcu, 20 ani, şi minorul Viorel Claudiu Turcu, 16 ani, puşi sub filaj de mai multă vreme de către poliţiştii bucureşteni au fost prinşi în flagrant la sfârşitul săptămânii trecute în timp ce încercau să vândă 20 de plicuri cu marijuana şi 10 grame haşiş într-o pensiune din Râmnicu Vâlcea.VIDEO

Trei tineri bucureşteni au fost arestaţi la Râmnicu Vâlcea, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Combatere a Crimei organizate, sub acuzaţia de trafic de substanţe de risc şi mare risc. Dragoş Predescu, 18 ani, Mihai Nedelcu, 20 ani, şi minorul Viorel Claudiu Turcu, 16 ani, puşi sub filaj de mai multă vreme de către poliţiştii bucureşteni au fost prinşi în flagrant la sfârşitul săptămânii trecute în timp ce încercau să vândă 20 de plicuri cu marijuana şi 10 grame haşiş într-o pensiune din Râmnicu Vâlcea.

 

Vecinii, puşi pe fapte mari. Cei trei, vecini de stradă în cartierul Berceni din Bucureşti s-au deplasat la Râmnicu Vâlcea pe 28 martie, cu un autocar şi s-au cazat la Pensiunea VIP din sudul oraşului, în urma unei comenzi ferme venite de la câţiva cumpărători de vârsta lor. Marfa adusă depăşea limita comenzii de 20 de plicuri de „iarbă” şi 10 g haşiş, tinerii sperând ca pe lângă ele să mai plaseze şi alte 25 de doze de marijuana, încă 8 grame haşiş şi 16 pastile de ecstasy. Cei trei au fost ridicaţi în momentul în care plasau marfa şi primeau 2400 RON pentru ea. „Toţi trei locuiesc pe aceeaşi stradă în Bucureşti şi sunt cunoscuţi ca fiind consumatori de droguri. Da, au venit în Vâlcea în urma unei comenzi primite. Pe lângă marfa comandată, în apartamentul lor s-au descoperit şi alte cantităţi de droguri”, afirmă purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, subinspector Diana Smărăndoiu.

 

Student la drept, traficant de droguri. Mihai Nedelcu, student la drept în anul I la Universitatea „Spiru Haret” Bucureşti, Dragoş Predescu, elev în clasa a IX-a la un liceu bucureştean şi Viorel Claudiu Turcu, elev la şcoala de arte şi meserii „Henri Coandă” au primit mandate de arestare de câte 29, respectiv 19 zile pentru infracţiunea de trafic ilicit de droguri de risc şi de mare risc, cercetările continuând pentru stabilirea componenţei întregii reţele infracţionale.

 

×
Subiecte în articol: magazin valcea