x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Tunisia: Un mecanic de locomotivă a oprit trenul pe care îl conducea pentru a cumpăra piersici

Tunisia: Un mecanic de locomotivă a oprit trenul pe care îl conducea pentru a cumpăra piersici

16 Iun 2017   •   17:29
Tunisia: Un mecanic de locomotivă a oprit trenul pe care îl conducea pentru a cumpăra piersici

Compania de Căi Ferate din Tunisia a anunţat deschiderea unei anchete după difuzarea unui clip video potrivit căruia un mecanic de locomotivă ar fi oprit trenul pe care îl conducea pentru a-şi cumpăra piersici, informează vineri AFP. 

Clipul video, îndelung comentat pe reţelele de socializare şi în media, a fost filmat din interiorul trenului de un pasager, în regiunea Sahel (centru-est). 

În imagini se observă, printr-o fereastră, mai multe lăzi cu fructe amplasate lângă şina de cale ferată, iar după oprirea trenului o vânzătoare se apropie de locomotivă pentru a oferi cuiva o pungă de plastic. "Priviţi, opreşte (un tren) ca să ia piersici", se aude spunând un călător, în timp ce alţi pasageri se ridică pentru a vedea scena. 

"Vânzătoarea a fost amabilă şi s-a dus până la uşa (locomotivei) ca să-i dea plasa", a glumit vineri dimineaţa o prezentatoare de la radio Mosaique FM înainte de a-l intervieva pe directorul de comunicare al companiei de căi ferate SNCFT, Hassen Miadi. "Am deschis o anchetă cu privire la acest film şi vom lua măsurile administrative care se impun", a răspuns Miadi. "Acesta este un caz izolat, iar compania nu va accepta cu uşurinţă ceva ce i-ar putea afecta reputaţia şi imaginea", a adăugat el. 

Mecanicul de locomotivă a fost identificat, însă ancheta este în curs de desfăşurare, mai multe detalii neputând fi dezvăluite în acest moment, a precizat Miadi, conform sursei citate.

Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: tunisia mecanic piersici