x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un clasament al celor mai bantuite case din lume!

Un clasament al celor mai bantuite case din lume!

12 Ian 2018   •   11:08
Un clasament al celor mai bantuite case din lume!

Casa lui Anthony Sowell - Cleveland

Arestat in 2009, ucigasul in serie Anthony Sowell nu s-a numarat printre persoanele care meritau vizitatate. Cadavrele a 11 femei au fost descoperite in locuinta barbatului. Inainte imobilul sa fie distrus, in 2014, trecatorii traversau strada pentru a nu trece prin fata casei, care, spuneau localnicii, ar fi fost bantuita de spritele femeilor omorate.

Temple haunted mansion - Detroit

Aceasta casa a fost martora unui triple crime comise in 1942. De atunci, imobilul nu a mai fost locuit. Iar toate ofertele de vanzare, indiferent de cat de atragatoare au fost ele formulate, au ramas fara raspuns. O reticenta vecina cu spaima pe deplin justificata, daca este sa dam crezarii relatarilor vecinilor, potrivit carora noapte de noapte din casa acoperita acum de verdeata se aud tipete ingrozitoare.

Cater House Estate - Buffalo

In 1968, Sherif Cater isi pune capat zilelor in locuinta sa. De atunci, imobilul cu etaj a fost abandonata. Ea exista, dar legendele aparute in legatura cu drama de acum 50 de ani tin lumea la distanta. Se spune, printre altele, ca fantoma lui Sherif iese noaptea din cladire, amenintandu-i pe toti care indraznesc sa se apropie de ea. Sau ca plange in hohote plimbandu-se prin locuinta. 

Milan Mansion - Milano

O vila cocheta despre care se spune ca ar fi adapostit o vrajitoare adepta a magiiei negre, sacrifiilor umane si altor asemenea practici dubioase. Vrajitoarea a murit, dar trupul ei a fost, potrivit legendei, ingropat sub casa care acum este nu doar bantuita, ci chiar blestemata.

Haught Mansion - Brush Park

Loc de reuniuni pentru un club de gentlemeni in anii 1950, imobilul a fost abandonat in graba dupa descoperirea mai multor cadavre cu un cerc perfect desenat pe piept. Crima nu a fost niciodata elucidata, iar casa exista si in zilele noastre.

Amityville House - New York

Dupa ce Ronald DeFeo si-a impuscat parintii si pe cei patru frati ai sai, casa a fost imediat eliberata, zugravita si scoasa la vanzare. Familia care a cumparat-o nu a rezistat decat 28 de zile, dupa care si-a strans lucrurile si a plecat cat mai departe, declarand ca locuinta este bantuita.

×