x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un festival al berii, Deutsches Bierfest, se va desfăşura în Bucureşti în perioada 30 septembrie - 9 octombrie

Un festival al berii, Deutsches Bierfest, se va desfăşura în Bucureşti în perioada 30 septembrie - 9 octombrie

de Agerpres    |    30 Sep 2011   •   13:07

Un festival al berii, Deutsches Bierfest, se va desfasura in Bucuresti, in spatele statiei de metrou Grozavesti, in perioada 30 septembrie - 9 octombrie, intre orele 17,00 -2,00.

Potrivit Agerpres, evenimentul doreste sa devina principala sarbatoare dedicata berii germane in Romania si aduce pe scena beri celebre in toata lumea alaturi de mancaruri traditionale nemtesti si romanesti, jocuri de lumini si lasere, totul acompaniat de muzica celor mai in voga formatii autohtone, precum Vunk, Taxi, Timpuri Noi, Compact, Spitalul de Urgenta, Bere Gratis si Hara.

In cadrul Deutsches Bierfest se va amenaja un cort urias cu o capacitate de peste 2.000 de persoane, adus direct din Germania, similar cu cele utilizate de berariile germane la Oktoberfest.
Fiecare seara a festivalului va avea propria tematica si va include un program artistic cu specific bavarez, romanesc, etc., ce va culmina pe 3 octombrie cu organizarea unei seri speciale cu prilejul celebrarii Zilei Nationale a Germaniei.

Printre surprizele care ii astepta pe cei ce vor trece pragul festivalului se numara jocuri si concursuri traditionale si tombole prin care se pot castiga numeroase premii in bere.

Vunk, Taxi, Timpuri Noi, Compact, Spitalul de Urgenta, Bere Gratis si Hara, vor acompania berea germana intr-un eveniment care isi propune sa devina o traditie, urmand sa fie organizat in aceeasi perioada si in acelasi loc, incepand cu editia de anul acesta. si care promite sa puna Bucurestiul pe harta festivalurilor de bere europene.

Festivalul va incanta iubitorii de bere timp de 10 zile.

×