x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Fun Un rapper american strânge bani ca să arate lumii că Pământul este plat

Un rapper american strânge bani ca să arate lumii că Pământul este plat

27 Sep 2017   •   15:45
Un rapper american strânge bani ca să arate lumii că Pământul este plat

Cei care credeau că Pământul este plat, în urmă cu câteva sute de ani, pot fi iertați pentru această teorie falsă, însă la ora actuală un cântăreț american de rap a început o campanie de strângere a fondurilor pentru a dovedi că această teorie este adevărată.

Cântărețul de culoare, care poartă numele de scenă B.o.B, spune că vrea să trimită cel puțin un satelit în spațiu pentru a găsit ”.

B.o.B, pe numele său real Bobby Ray Simmons, face parte din Societatea Pământului Plat despre care membrii săi spun că sunt ”liber cugetători care discută despre o știință alternativă și moduri neobișnuite de a vedea lumea”.

Ben Kelly, unul dintre cei care a donat 5 dolari spune: ”Hai să dovedim odată și pentru totdeauna că guvernul ne-a mințit. Este timpul pentru o nouă eră în care inteligența fabricată să se termine iar iluminarea să înceapă. Luptați împotriva guvernului!”

Unul dintre cei care vrea să ajute de desființarea presudo-societății științifice se numără și renumitul astrofizician Neil deGrasse Tyson.

În ultima vreme mai multe celerbități de peste ocean au început să promoveze ideea că Pământul este plat, printre aceste personalități se numără și celebrul basketbalist Shaquille O'Neal.

Despre rapper putem să credem două lucruri, ori nu a învîțat nimic în școală, ori vrea să atragă atenția asupra lui în cel mai ieftin mod.

×
Subiecte în articol: b.o.b Bobby Ray Simmons